Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2010, 11:09   #5
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
EZEL yazdıklarının çoğuna katılıyorum bazı şeyleri hatırlatmakta fayda görüyorum türkiyenin büyük çoğunluğu ergenekonun ne olduğunu 2007 yıllında ögrendi ama kürt insanı doğar doğmaz bunları öğremeye ve yaşamaya başladı.o zamanlar ergenekon ismi yoktu biz onlara mit.derin devlet.özel harekat,asker v.s gibi isimler kullanırdık sadece isimleri değişikti kafa aynı kafaydı.
Doğuda son 27 yılda çıkan olayları bölüştürmeye kalkarsak 3/1 i derin devlet ( namı diğer ergenekon) 3/1 korucular ( ergenekonun yalakalığını yapan kürt diye geçinenler) 3/1 i de pkk yapıyor bu anlattığınız bebek öldürme ve hamile kadınların karnı deşme genelde korucular yapardı.son zamanlarda sivillere yönelik olayları incelerseniz bunun altında mutlaka ama mutlaka bir korucu parmağı vardır. Yakın tarihe bakarsak mardin-bilge köyü katliamı şırnakta yaklaşık 10 köylünün taranması ve doğu illerinde çıkan her nahoş olayların arkasında korucular var ve kürt insanı devletin bunlara göz yumduğu için devlete kızgınlıkları geçmek bilmiyor.o yüzdendir ki marksist dinsiz bir partiye destek vermek zorunda kalıyor dindar kürtler ALLAH'tan pkk din ile ilgisi yok eğer olsaydı zaten Düşünmek bile istemiyorum pkk nin desteklediği partiden başka hiçbir parti orda oy alamazdı.

Devlette kürt insanını zorla korucu yapmak istemesiyle sorun karmaşık hale geldi.Yakorucu olursunuz yada köyleri boşaltın suanda devlet milyarlarca doları bu şekilde heba etmiştir.

Terör sorununu eğer bitirmek istiyorsak öncellikle tsk daki terörü bitirmemiz lazım çünkü pkk bitmesini istemeyen onca asker siyasetçi vs. var o yüzden ergenekonun siyasi kanadına olan operasyonu sabırsızlıkla bekliyorum.
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla