Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2010, 12:39   #8
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
ParadiSe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben bu söylediğinizi bizzat bdp'ye oy verenlere sordum , söyledim. Şu tokatta 7 şehit verildiği zaman 7 askerin 2'si kürttü. Madem kürtler için o dağlara çıkıyorsunuz da neden bgün kardeşinize de silah tutuyorsunuz? dedim.
Verdiği cevap : ''Bizim alnımızda mı yazıyor kimin Türk kimin Kürt olduğu.Biz açık açık diyoruz ki Kürtlere askere gitmeyin.Gittikleri ve öldükleri zaman artık bunun sormlusu biz olmuyoruz'' diye cevap verdi.

Yani zerre kadar kürtler umurlarında değil.Bırakın kürtleri hiçbir insan umurlarında değil.Sadece kendi menfaatleri.
O başlarındaki lider bozuntusu ne derse onu yapan , öl dese ölüp kal dese kalacak kadar bağlanmışlar ona. Bir şekilde kendilerine çekmeyi başarmışlar , akılları yıkana yıkana.
ParadiSe_ Tokattaki askeri sorarsan o cevabı verir ama Hakkarideki Şırnaktaki vs vs köylerdeki yaptıkları katliamları sorarsan o verdiğin cevabı veremez . Doğudaki insanlarımız eğitimsizlikten teknolojik yetersizlikten çok rahat kandırılabiliyor bu yüzden bunlar her yaptığı pisliğe çok rahat bir kılıf buluyor .. Bizlere düşen görev doğudaki vatandaşlarımıza bıkmadan usanmadan sinirlenmeden tahrik olmadan gerçekleri anlatmak doğruyu göstermektir biz bunu yaptıkca emin olun ordumuzun yaptığından daha büyük darbe vurucaz bölücülere ..
Bu gün bölücüler yandaş kazanmak için kürt milliyeçiliğini öne çıkarak kürt kardeşlerimizi etkilemek çabasındadırlar youtubede ve diğer video paylaşım sitelerinde polislerin gösteri yapanlara karşı yaptığı muamele yada aşırı güç kulanımları kullanıp bunları paylaşım sitelerinde paylaşarak bu şekilde onların milliyetçi duygularını etkileyerek kendilerine yandaş çekme peşindedirler bu oyunlarını bertaraf etmeliyiz ..
PKK yandaşları bu videolarda özellikle kapalı genç kızları , yaşlı bayanları ön plana çıkarmaktadır ...

Konu EZEL tarafından (05-10-2010 Saat 12:44 ) değiştirilmiştir..
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla