Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2010, 18:11   #4
Kullanıcı Adı
0000000000
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nasıl nemalandı? bu konuyu açarmısın? 1.5 trilyon taziminat davası ödeyerek mi? bilip bilmeden konuşma, yaptığın yorumları tarafsız yap.. Acaba bu çuvaldız sizlere battığında tepkiniz nasıl olacak? Vakit gazetesi bu camiada birşeylerden nemalanmayan, tek başına ayakta duran bir gazetedir....
Sen ters tarafından kalkıyorsun bir kaç gün. Sorumlu yetkili vasıflı olarak kullan üyeliğini. Ne demek istediğimi anlamadı isen tarafsız yorumun ile sun ona göre izah edeyim...

Vakit gazetesi muhafazakar olan bizleri temsil ediyor. Mahremiyete dayalı bu tür şeylere karşı çok daha uygun başlıklar kullanabilir. Benim düşüncem böyle. Hem islamı temsilen gazetecilik sergiyeceksin hemde islama uygun olmayan olayları ortaya serer iken kusurlu davranacaksın olmaz böyle. Vakit gazetesinin yayın kültürünü duruşunu bana anlatma ben gayet iyi biliyorum. Son zamanlarda haksız olarak bir cezaya captırıldı bu durumdan dolayı fevri davranarak başlıkları islami cizgiden kayabiliyor meramım budur ötesi de yok.

Son olarak ben üyeyim siz sorumlu üyesiniz benim seviyem düşmüş olsa bile siz soğukkanlığınızı koruyarak yola devem etmek zorundasınız . Aklınızın bir köşesinde bulunsun bu önerim..
0000000000 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla