Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2010, 20:10   #7
Kullanıcı Adı
novek
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşım sende saldırıcam diye elinden geleni yapma...
imam nikahının şartlarını yerine getirince zinamı oluyor novek efendi?
Birden fazla kadınla evlenmeyi câiz kılan âyetin meâli şöyledir: "Yetimlerin hakkına riâyet edemeyeceğinizden korkarsanız, beğendiğiniz kadınlardan ikişer, üçer, dörder nikâhlayın; haksızlık etmekten korkarsanız tek kadın... ile yetinin; bu, adâletten ayrılmamanız için en uygun olanıdır." (Nisâ: 4/3).
şimdi sen böyle bir ayet varken üstelik bir insan ikinci bir eşle nikahlanırken şartları yerine getirmişse ve ilk eşinden izni var ise sen buna zina demeye nasıl cüret edersin?
Kaldı ki ben menderes bu hanımla imam nikahlı kesin demedim.sadece bu duruma bakarak olabilir belki iması yaptım.

Böyle bir nikah varsa herkes bilirdi demişsin kim bilirdi kendisi ilk eşi ve bu hanım haricinde ?Üstelik ben bu kesin böyledir diye bir sözde söylemedim belki böyle bir olay olabilir dedim.Ben bir olay hakkında bütün detayları bilmeden iki insan için zina yaptılar diyemem bu benim karar verebileceğim bir konu değildir..

Sen onu bırakta konunun aslına gel senin zihniyetini savunan insanların iftirasıdır bebek olayı.Bu konuda bir yorumun varmıdır yokmudur?

birde faiz ile ilgili kapitalizm ile ilgili yazanları bukadar önemle okusanız kuranda.
novek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla