Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2010, 22:40   #16
Kullanıcı Adı
unnamed
Alıntı:
0000000000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bak benim adıma düşünmekten vazgeç ufaktan gayret etsen ne demek istediğimi anlarsın.. Dediğim dedik tavırların yorumlarında çok sıkıcı buna dikkat et. Vakit gazetesinin ana başlıklarından söz ediyorum ben kaseti sızdırması veya ona ön ayak olması ağzımdan çıkmadı. Doğrularında ifade edilmesinde bir ahenk olması gerekir. Bak mesela sen doğruları söylesen bile üslubsuzluğundan insanın inanası gelmiyor. Doğru şeyler doğru şekilde temsil edilirse kadir kıymte biner. Beni yalnış anlamaktan vazgeç olurmu.
Yorumların sınırı aşma derecesine geldi buna dikkat, dediğim dedik olduğumu 3 senedir forum içerisindeyim ilk defa senden duydum, bana laf yetiştirmeye çabalayacağına azda olsa sen gözlemci ol. Üslüp meselesine de girmeni tavsiye etmem, sarf ettiğin cümlelerin ne anlam ifade ettiğini sadece kendin bilmiyorsun.
Alıntı:
0000000000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Görevli arkadaş garip şeyler olmuyor aslında , sadece siz vakit'in her haber anlayışını kutsal saymışsınız onun sıkıntısını cekiyorsunuz. Vakit olsun Zaman olsun yeni şafak olsun vs gibi bir çok gazete biz muhafazakar cepheyi temsil ediyor , bunların herhangi birinde zaafiyet olması ilk önce bizlere zarar verir. Bu son yaşanılan olayda yalnış başlıkların atılması vakit gazetesine yakışmamıştır. İşin boyutunu Gülen Cemaatine taşımak burdan Güleni eleştirmek bizlerin haddi değildir. Fethullah Gülenin yaşanılan olaya dair ne demek istediğini bugün Zaman gazetesinde Ekrem Dumanlı bey çok güzel ifade etmiş dilerseniz ortan bakabilirsin

Kaldıki bu mantalite ile bakarsak Galevera arkadaşında ifade ettiği gibi Başbakanı da suclamak gerek. Bakanlar dair bir çok üst yetkili bu olaydan ötürü üzüntülerini dile getirmişler. Ne yani şimdi hepsi Baykal 'ın bu cirkin durumuna onaymı vermiş oluyor.
Vakit gazetesinin yaptığı haberler bu zamana kadar asparagas olmadığı için hiç sıkıntı çekmedik, bundan sonrada gazetemiz aynı durduğu müddetçede çekmeyeceğiz İnşaAllah. Gülen hocayı neden eleştirmek haddimize değildir? kendi namına konuş, yapılan bir yanlış varsa hertürlü eleştirimi yaparım, bize söylediğin kutsal sayma eylemini bence sen gayet açık bir şekilde yapıyorsun, Gülen hoca yaptıysa kesinlikle doğrudur.
NOKTA...

Konu unnamed tarafından (05-13-2010 Saat 01:14 ) değiştirilmiştir..