Tatminlik söz konusu değil kardeşim,aksine daha da aç hale getiriyorlar bizi.''Şu şarkıyı dinleyim'' diyip ardından ''ohh baya şey öğrendim'' diyerek koltuğumuza oturmuyoruz elbet.Dediğim gibi sadece bir ön ayak kendileri.Ahmet hocayı çok severim mesela.Önceleri hiç bir hocaya güvenmez,kendi başıma ''Allah kalbimi biliyor'' diye saçma bir şeyler fısıldayıp kendi yoluma devam ediyorken,açlığımı bu kişilerin önayak olması sebebiyler ''azda olsa'' Ahmet hoca sayesinde gideriyorum vaktim oldukça.Bu hiç yoktan iyi değil midir sence ?
Dinimiz yasaklayabilir,buna bir karışan yok elbet.Kapanıp sahneye çıkamayacağına göre ? Kapanıp sahneye çıksa dahi bu sefer bayanın sesinde şikayet edeceksin eminim.
Ülkemizde hiç bir insanın cesaret edemediği bir iş yapıyorlar ve en doğru şekilde,en dürüst şekilde sapmadan ve saptırmadan ve sapıkça hareketlerde bulunmadan yapıyorlar.Ben burada bir sakınca göremiyorum.Sana saçma olabilir,benim ve bir çok kişi işin gayet hoş bir durum.Kişinin bacağına,yüzüne,bilmemnesine bakmaktan çok sözleri şarkıları ilgilendirir beni.Niyeti kötü olanı bilemem.Niyeti kötü olan çarşaflıya dahi laf atmakta günümüzde.Ak parti çanakkale gezisinde şahitlik ettim buna.
Boya demişsin,oysa boya yapan değildir.100 foto arasında 10 tane zar zor çıkarırsın.Konserlerinde zaten vucudunu kapatan kıyafetler giyer kendileri ve fazla hoplayıp zıplamazda.
Sakal bırakmasıda gayet doğal eşinin,her insan gibi buda onun bir seçeneğidir.
Diğerleri gibi ecnebi şapkası taktıkları,kolye astıkları,garip el kol hareketi yaptıklarına şahit olmadım.Tanımadığın kişiler hakkında yorum yapıyorsun emin ol,önyargın buna sebeb oluyor.
Onlar gibi olan kitleye selam olsun.
Kişileri dinlemediğinden,hal ve hareketlerini tam olarak bilmediğinden,onları diğer rapçilerle bir tuttuğundan,nasıl giyinip nelerden söz ettiğinden ve onları anlamadığım için ve önyargından dolayı onları kötü şekilde eleştirmeye bence hakkın yok.Dinlemediğin,bilmediğin kişiler hakkında bir insan yorum yapamaz.Ya onları destekler veya yaptınlarını takip edip değerlendirtikten sonra eleştirebilirsin.
Onları savunmaktan ziyade,kulların hakkına geçmemen için yazıyorum.Yoksa istediğini düşün,çıkıp sitelerde onları savunmayada uğraşmıyorum boş iş olduğundan.
Sagıpanın konuk olduğu Semavi Duyuşlar adlı ramazanda yayınlanan programı izlemeni öneririm,belki haklarındaki kötü düşüncen azda olsa değişir.
|