Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-18-2010, 19:20   #3
Kullanıcı Adı
muh_ince
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ergeneokunun avukatlığını yapacak mı ?
Baykala hani destek veriliyordu ? Satış değil midir ?
Baykalın filmi hakkında ne düşünüyorsun ? Serisi çıkmalı mı ?
Kılıçdaroğlu baykal aday olsa dahi geri çekilmeyeceğinin sebebiyle,kasetin ortaya çıkmasıyla bir alakası olabilir mi ?
Kılıçdaroğlu haklının avukatlığını yapar haksızın da savcılığını.
Baykal2dan benim kadar nefret eden yoktur. Onun yüzünden iktidar olamadı Ulu Önder'in kurduğu parti kaç sene. CHP en son %44 oy almıştı 12 Eylül'de kapanmadan önce ki o zamanlar komünizmin en canlı olduğu zamandı. Varın şimdi CHP'nin alabileceği oy oranını hesaplayın ki bence %50 civarındadır şu anda.
Keza Baykal denen adam ne parti içi demokrasi bırakmış ne de adam gibi sosyal demokrat politikalar üretmiştir. Ben sosyal demokrat adamım, Baykal partiyi statükocu, sağ, devletçi bir çizgiye koymuştur.
Bütün sağcılara karşı olduğum gibi Baykal'a da karşıyım çünkü dünya görüşüme ters sağ bir politikacı.
Kaset olayı için ise. Banane ya. Unutulur gider. Adnan Menderes'in metresinden çocuk aldırması unutuldu da bu mu unutulmayacak. Ayrıca eski genel başkanımız artık bizi ilgilendirmiyor.

Bana CUMHURİYET HALK PARTİSİ GENEL BAŞKANI SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU ile ilgili sorular sor, siz nasıl DP-ANAP devamıyız diyorsanız ama biz size Mesut Yılmaz'ın hesabını sormuyorsak artık siz de bana eski gneel başkan Deniz BAYKAL'ı değil Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU'nu sor !
muh_ince isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla