Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-20-2010, 00:48   #3
Kullanıcı Adı
rizzelli
Gloria-38 yaşında sekreter-Arjantin

http://www.diyalogsitesi.com/Videola...e=528&katne=19

Rahibe okulunda okumuş.Efendimiz sav.’in şefkatli oluşundan çok etkilenmiş.Hz.Muhammed bir gün iki kadının örneğini arkadaşlarına şöyle anlattı.dindar bir kadın aç bir kediyi aç bırakıyor ölmesi için ve kedi bir süre sonra ölüyor.başka bir kadın ise susamış bir kediye çok zor şartlar altında su vermeye çalışıyor ve çok iyi bir yaşamı olmamasına rağmen,Allah onu affediyor,kediye su verdiği için.bu gösteriyor ki Allah’ın rahmeti her şeyin ama her şeyin üstünde ve bizim hatalarımız affediyor.bir çok insan Hz.Muhammed i görünce yaşamını kötü alışkanlıklarını bırakıyor ve daha sonra Allah ın hizmetçisi oluyor.

Ben teşekkür ederim.benim için çok önemli olan bir sureyle size veda etmek istiyorum.Fatiha suresi Rahman ve Rahim olan Allah ın adıyla.Bütün hamdlar ,övgüler , alemlerin Rabbi Allah adır.O Rahman dır,Rahim dir din gününün hesap gününün tek sahibidir.hadi öyleyse diyiniz ;yalnız Sana ibadet eder ,yalnız Sen den medet umarız,bizi doğru yola San a doğru olan yola olan geliriz.nimet ve lütfuna nail ettiklerinin yoluna ilet ,gazaba uğrayanların ve sapkınlarınkine değil.

Bütün müsluman kardeşlerime selamlar.
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla