Bu cılız Türkiye'ye hiç yakışmayan tepki devam ettiği sürece soysuz İsrail'in daha da cesaretleneceğini cezaevin'de tuttuğu vatandaşlarımızı teslim etmeyi geciktireceğini düşünüyorum...
Bu saldırıyı yapan şerefsiz adi siyonist köpeklerin cezaevin'de vatandaşlarımıza ne tür muamele'de bulundukları meçhul..
Merak ediyorum şu gemide fazla değil bir kaç tane İranlı olsaydı şu rezil durum hangi vaziyette olacaktı..!
Senin ülkenin gemisine askeri saldırı yapılıyor hiç yoktan denizden donanmanı yollayıp yahut iki askeri helikopter yollayıp göz dağı verip vatandaşlarını bu köpeklerin eline teslim etmemek bu kadar mı zordu..!
İsrail donanması karasularımıza girip vatandaşlarımızı öldürseydi yine özür dilemelerini beklemekle mi yetineceğiz..?
Bu olay bana malesef bundan fazlasını yapacak yüreğe sahip olmadığımızı gösteriyor..!
Ölen ölmüş gemiye el konulmuş bu saatten sonra özür dileseler ne dilemeseler ne..!
Kınıyormuşuz bu saatten sonra kına yaksak ne olur..!
Bunun özrümü olur o zaman askerlerimizi şehit eden pkk dan da sadece özür dilemesini bekleyelim..!
Ve eminim en fazla ölenlerin yakınlarına tazminat verilerek bu adi saldırı sineye çekilecek..!
Evet orda burda konuşmak rest çekmek kolay bak adam icraat gösteriyor hani nerde senin icraatın..?
Konu depare tarafından (06-01-2010 Saat 13:08 ) değiştirilmiştir..
|