Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2010, 01:00   #24
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
şimid kınama kesınlıkle bır cozum degıldır kınama cozum olsa emın olun kımse kınama yapmazdı
bu cümleden bir şey anlamadım..Başbakanımız yaptığı konuşmada kınıyorum demedi lanetliyorum dedi..korsanlık haydutluk bile sana iltifat gelir daha aşağılıksın dedi...

büyükelçimizi çektik bunun diplomatik alanda bir tepki olduğunu biliyorum ama büyükelçi yollamanın gerçekten nedemek olduğunu bilmiyorum daha önce böylr birşey hiç yapıldımı bilmediğimden soruyorum?

Alıntı:
ıkıncı asamada ıse en cok canını yakıcak olay budur tıcarı ılıskıler asgarı duzeye ındırılmelı hatta askıya alınmalıdır.
3 tatbıkatımız ıptal olmus mıllı mac ıptal olmus bunlar gercekten ısraılın umrunda bıle degıl
ilk adım olarak yapılanlardır altta verdikleriniz..kısa vade planları bunlardır..israilin elinde insanlarımız var bütün ilişkileri kesmek kozumuz durumunda şu an kısa vadede şu vatandaşlarımız tam oalrk dönsün bütün bürokrasinin yeniden düzenleneceğini düşünüyorum..zaten bir kaç yıldır israille ilişkilerimiz iyi değil bu yapılanlarda bunun kanıtıdır hamas yönetimi israile karşı olan tutumumuzu takdir etmektedir ve bize saygı duymaktadır...

Alıntı:
bır olay daha varkı yapılan bunu soylemeye dılım varmıyor tbmm dekı ısraıl dostluk grubundan ıstıfa etmıs akp mılletvekıllerımız
bu grubun hıc olmaması gerekırdı bunu fes etmek bı olay degıldır bunlar ısraılı korkutacak adımlar degıldır kı bu olayların hepsı olduktan sonra netabyahu gdıp askerlerını bırebır tebrık etmıs buyuk ıs basardınız demıstır yıne gelırsenız daha agır ceavp verırız demıslerdır ...
açıkça görülmektedir ki bu lanet olay israille olan ilişkilerimizin kötüşüğünden kaynaklanmaktadır...
Ben başbakanımızın yaptığı konuşmayı ilk planda yeterince sert buldum...
Gerekli politikalar uygulanacaktır...
Ama davostaki çıkışa bile popüşist eylem diyen sizler bu politikalrı yeterli bulacakmısınız bilmiyorum?
goruldugu gıbı bunlar onların gozunu korkutmamıstır .