Konu
:
Askeri güç masada
Tekil Mesaj gösterimi
06-03-2010, 10:52
#
5
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Alıntı:
Cihannur
Nickli Üyeden Alıntı
Ukbâ kardeşim, gerektiğinde askerî güç kullanabiliriz sözünü, İsrail'in son yaptığı katliama karşılık askerî güç kullanalım anlamında söylemedim. Dikkat ederseniz gerektiğinde kelimesini kullandım. Yarınlarda Türkiye - İsrail ilişkileri hangi boyutlara gelir bilemeyiz. Eğer İsrail bu son katliamında yaptığı gibi başka katliamlar yaparak yine vatandaşlarımızı öldürürse, o zaman askerî seçenek düşünülebilir.
Bakın iktidarımızın bu vahşet karşısındaki tutumunu kaç yıl önce ABD bile gösteremiş bugün Zaman gazetesindeki Hüseyin Gülerçe beyin yazısını okursak adımlarımızın çok yerinde olduğu yapılması gerekli en son şeylerin yapıldığını müşahade edebiliriz. Askeri müdahale zaten bir başarı olmaz bizler için en azından ben böyle düşünüyorum. Her adımın zamanı vardır. Şartlar oluşur ve bunun sonucunda bir çok kazanımlar lehimize döner düşüncesi hükümetimizin zihnine oturduğu vakit zaten bunu yapmakta da geçikmez. Bakın belki bir çok kayıplar verdik ama inanın İsrailin yalnız kalma ve manevra darlığı cekeceğini aciz kalacağını günden güne enerji kaybedeceğini hatta gazzedeki ampargonun kalkması için çok daha etkin üstüne gelindiğini hissedecek bunlar diplomatik zaferdir.
Ukbâ
Açık Profil bilgileri
Ukbâ nickli üyeye özel mesaj gönderin
Ukbâ - Daha fazla Mesajını bul