Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı
bu cümleden bir şey anlamadım..Başbakanımız yaptığı konuşmada kınıyorum demedi lanetliyorum dedi..korsanlık haydutluk bile sana iltifat gelir daha aşağılıksın dedi...
büyükelçimizi çektik bunun diplomatik alanda bir tepki olduğunu biliyorum ama büyükelçi yollamanın gerçekten nedemek olduğunu bilmiyorum daha önce böylr birşey hiç yapıldımı bilmediğimden soruyorum?
ilk adım olarak yapılanlardır altta verdikleriniz..kısa vade planları bunlardır..israilin elinde insanlarımız var bütün ilişkileri kesmek kozumuz durumunda şu an kısa vadede şu vatandaşlarımız tam oalrk dönsün bütün bürokrasinin yeniden düzenleneceğini düşünüyorum..zaten bir kaç yıldır israille ilişkilerimiz iyi değil bu yapılanlarda bunun kanıtıdır hamas yönetimi israile karşı olan tutumumuzu takdir etmektedir ve bize saygı duymaktadır...
açıkça görülmektedir ki bu lanet olay israille olan ilişkilerimizin kötüşüğünden kaynaklanmaktadır...
Ben başbakanımızın yaptığı konuşmayı ilk planda yeterince sert buldum...
Gerekli politikalar uygulanacaktır...
Ama davostaki çıkışa bile popüşist eylem diyen sizler bu politikalrı yeterli bulacakmısınız bilmiyorum?
goruldugu gıbı bunlar onların gozunu korkutmamıstır .
|
kac yıldır ısraıl ıle ılıskılerımız kotu dıyorsunuz gercekten keske boyle olsa daha yenı ısraıl ın lehıne iki olay yasandı bunlardan bırı ısraıl de nukleer varmıdır oylamsıydı buna TURKIYE ılk olarak oylamaya gırmedı daha sonra cekımser oy verdı bu olay olalı daha cok olmadı bunun akıbınde 1967 den berı kendını mesru gostermekiçin oecd ye uye olmak ısteyen ısraıl ılk defa mesru bır devlet konumuna geldı kı oecd yanı ekonımık kalkınma bırlıgı, bu bırlıkte 30 tane devlet var tek musluman ulke TURKIYE mız ve bır tane ulke dahı veto etse bu bırlıge ısraıl gıremıyor fakat red oyu cıkmadı ve bıkac hafta once buraya uye oldu ..
hamas hukumetı fılıstını destekleyen her adımı destekler kı butun ummetın bunu yapması lazım.
TURKIYE GERCEKTEN COK GUCLU bır ulke ınsanlarımız ılk once bunun farkına varması lazım .. boykotu turkıye oyle ı hale getırır kı ısraıl dahı sasırır tum ummetın lıderı hala TURKIYE DIR SAMIMI ulkelerın dahı boykotu ısraıle darbelerın en agırını tattırabılır
yaralılarımız yurda donduler sımdı artık gercek adımları beklıyoruz lakın sundan da korkmuyor degılız yaralıların ve ınsanlarımızın gelmesı bu ısın zaferı gosterılmesınden ve olayın ustu kapanmasından korkmuyor degılız artık baskabakanımızı dınlıyoruz hayırlı adımlar atacagını umıt edıyoruz. olanlar ınsallah hayırlara vesıle olur yepyenı baslangıcların kapısını ardına kadar acar.
selametle kalın ıns.