Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2010, 02:07   #7
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Ay şu hale bak Allah aşkına..

''aa Fetullah Gülen böyle mi demiş??
cık cık cık.. Ay inanmıyorum,hiç beklemezdim şoktayım''

Bazı şaşkınlıklar hiiç samimi gelmedi bana
Daha evvel Fetullah Gülen için atıp tutan sonradan buraya gelip 'ay hiç beklemezdik yaa'' diyenlerinkine hele..

Kimi kandırıyorsunuz yahu..
Amacınız belli,lafınızın gittiği yer belli..

Konuyu açan Kardeşim!..
Amacınız Fetullah Gülen'in verdiği demeç ise eyvallah fikirleriniz sizindir ilgilendirmez.. Ama demeçten başlayıp yine her zaman yaptığınız gibi ''yok biz kurslarında büyüdük bunlar şöyle idi böyle idi vs'' diye karalamaya kalkarsanız amacınızı ortaya koyarsınız!

Her zaman yaptığınız gibi çarpıtmayın! Çarpıtırsanız bizde çarpıtırız!

Fetullah Gülen her zaman ki gibi açık ve net yorum yapmış..
Kendisi bir din adamı değil mi?Dinimizde plan vardır! Savaşta,aşta plana göre yapılır!
Kendiside önlem alınmadan,tehdit edildiklerini bile bile gitmelerine eleştiri getirmiş.
Gemilerin oraya gitmemesi gerektiğini ifade etmesi bence HAYİNLİK olarak algılanamaz!
Çünkü giden gönüllülerden bir çok kişi böyle bir olasılıktan şüphe ettiklerini,buna rağmen gitmek istediklerini defalarca dile getirdiler..
Bu söylemler yüzünden hükümet suçlandı ''bile bile gitmelerine göz yumuldu'' dendi..
Hükümet gitmelerine engel olsaydıda çıkıp ''HÜKÜMET GAZZEYE YARDIMI ENGELLEDİ'' diye laf çakacaktınız emi?!

Fetullah Gülen'inde düşüncesi önlerinde ölüm olduğunu,engel olduğunu bile bile gitmemeleri gerektiğine dair.Net olarak ifade edilmek istenen bu. Bunu çarpıtmanın manası yok! Bende kalbimden ''keşke gitmeselerdi de ölmeselerdi'' düşüncelerini geçirdim,bunu geçirirkende israile lanet okuyup bir yandan ölenlerin şehadetlerine sevindim! Birilerinin şehadeti binlerin direnişine vesile oldu,bu yönden bakıp yaramıza tuz basmak zamanı dedim. Kimse bana hayin diyebilir mi? Desin hele bir?

Bu israili kınamamakla eş değer bir düşünce asla değil!
Bunu israile destek olarak algılayanların müslümanlık vicdanından şüphe ederim!

Kimse gündemi ''yok şu şunu kınamadı,yok şu yeterli tepkiyi gösteremedi,yok şu lider kaşlarını eksik çattı'' diye meşgul etmesin! Bilsin ki eline hiç bir şey geçmez!

Fetullah Gülen İsrail'i kınadı mı? Kınadı! Tepkisi sertmiydi? Sertti!
Bunun dışında geminin ''tehdit olduğunu bile bile'' yola gönderilmesine fikrini beyan etmesi hayinlik midir? ASLA!