Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2010, 20:50   #19
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Gittim pişman oldum.Vallahi pişman oldum billahi yazıklar olsun.

Bir Lübnan,bir Endonezya kadar olamadık,olamadılar.Bekliyordum ki katılım fazla olsun,olmadı,insanlar duyarsızdı.Ama haklılardı da,partinin düzenlediği için siyasallaştırcaklar dediler,''yapmazlar'' dedim ''o kadar duyarsın değillerdir'' dedim yanılttılar.

Bayrak dağıtılmayacak dediler,her partiden katılım olsun kendi bayraklarını getirsinler demiş numan kurtuluş,orada saadet partileri dağıtıldı bedava.İHH'da dağıtıldı,dağıtılsın İHH ama saadet ? Hani parti mitingi olmucaktı ?

Sıkıcıydı,başım ağrıdı,bağrağımı dahi sallamadım içimden gelmedi,bir kaç kez bağırdım baktım ki kendimi sıkıyorum eyvallah dedim çıktım geldim.

Ulan çok şey istemedik birlik olunsun istedik sesimiz duyulsun dedik gücümüzü gösterelim dedik başlandı siyasi sömürüler.Saadet hakikaten gerçek yüzünü gösterdi.Başbakan konyada katillerin 6. kuralını dile getiriyor kılıçdaroğlu çıkmış '8. madde çalmamak' diyerek başbakana saldırıyor siyonistleri savunurcasına.

Bizden emin olun,şuraya yazıyorum yahudiler gibi bir birlik olmaz,bu yürek yok,herkes kendi içinde birlik olmuş,tavuğun horuzun üstüne çıkıp gagasıyla tavuğun başını ısırması gibi ısırmaya kalkışıyor partiler/insanlar.Bu kadar mı alçaldık ? Yahudiler kadar olamadık ?

Yok hoca efendi haklıymış,yok haksızmış,yok yahudiler şu mitingi yapmış,yok 8. madde çalmamakmış,yok ak parti haksızmış yok haklıymış.Ulan insanda akıl olsa şu gemi olayında ne kadar haklı olduğumuzu görür,Tüm dünyanın bayrağımızı dalgalandırıp Türk olmaktan şeref duyulması gerektiğini söyleyen yabancılara bakıp gururlanır,birlik için adım atar ama yok illa sömürü illa sömürü.Türklüğü yücelten yabancılar bizi görse 'yuh' der yüzümüze tükürür.

Bu birlik hissini sadece 1 gün tattık,Allah bilir bir sonra ki kaç yıl sonra olur veya ne zaman yahudiler böyle katliam yaparsa anca o zaman.
31 Mayıs günü o hissi yaşadık o kadar.Öyle bir histi ki Leventten küçük bir grup Taksim için yola çıkarken on binler olduk yolda katılanlar oldu muhteşemdi.Hiç bir siyasi örgüt,dernek vs. yoktu,organizasyon yoktu bile..Sadece yazarlar konuştu,din adamları konuştu.Herşey birden oldu çokta güzel oldu.

Mitingde bir saadet partiliyle konuşurken dedim ki ''siyasi parti düzenlediği için katılım fazla olmucak siyasallaşcağı için'',dediği laf çok garip ''o kadar da olsun reklamımızı yapalım İHH bize ait'''...Vay babağn anağn kemüğne ağzım açık kaldı.

Valla hi yazık.Şehidlerin hüznünün yerini birbirimizi yeme derdi almış malesef.
Siyonist rejim gemiyi basarak ve katliam yaparak zafer kazanmışcasına sevindi.Bir zaferd kendi ellerimizle yaşatıyoruz onlara.Yazık.