Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2010, 21:37   #27
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aradılar zaten :D sakız kutumun içine bile baktılar :D

Tabi ki herkes söyleyebilir bu sözü vatandaş olarak bizleri üzen programda eline mikrofon tutuşturulan zatın artık erbakanın bir oy bir ihanet sözüyle neyi anlatmaya çalıştığını daha iyi anlıyorum demesiydi..
Erol erdoğanın açıklamalarıydı...
Yoksa kişiler tabi ki bayrak getirecek ve slogan atacak karışan yok...
Millet mücahit erbakan diye bağırırken bende mücahit erdoğan diye bağırdım banada bişey diyen olmadı...

Milli Görüşün organizasyon kalitesini gösteren bir program oldu..Gerçekten ses kalitesi yayın kalitesi vb çok iyiydi..

Şimdi haksız eleştiride yapmayalım destek veren bütün stkların isimleri teker teker alanın üzerindeki ekranda yazıldı ayrıca en solda sahanın demir parmaklıklarında bir çok stk nın yazıları fln vardı...
Akıncı kardeş:

Bu miting partinin mitingi, düzenleyen parti.

Ben başta dediğin konuşmayı vs. dinlemedim, bilmiyorum onun için yorum yapamam.

Ama senin bu konuda duyguselinden vs. objektif olduğunu düşünüyorum, kızmışsan haklılık payın vardır.

Ama diğer başlıkta yazmıştım, bu tür organizelerde HEP KÖTÜYÜ DEĞİL, GÜZELLİKLERİ GÖRMEK LAZIM.

Elbette yanlışlıklar olacaktır ama pireyi deve yapıp büyütmek yerine kusurları örtüp güzellikleri ön plana çıkarmak daha doğru olmaz mı?

diğerleri öyle yazıyorlarki hiç bir tane parti bayrağı olmasın, bu kişilerin istediklerinin dışında hiç kimse afiş asmasın, yazı yazmasın, slogan atmasın!

Olmaz, olamaz.

Partinin düzenlediği mitingde parti flaması, afişi, bayrağı olur. Mühim olan bunu abartmamaktır.

Ve son söz: (size değil akıncı, bu mitingi yerden yere vuran, hatta mitingi düzenleyenlerin kötü niyetli olduklarını ima edenleredir)

Bu tür mitingi sizin partiniz yapsın, siz isstediğiniz kadar parti bayrağı açın biz katılalım, yeterli konu filistin olsun, gazze olsun, afganistan olsun, ırak olsun, zulme karşı durmak olsun.

haydin bundan sonraki mitingleri sizin partiniz yapsın!

DUYGUSELİ'NE:

Bir bayanın imzasında SAP'dan bahsediliyorsa o bayanı muhatap almam.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır