Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2010, 23:52   #10
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen beni biliyorsun.
Bliyorum abim (:

Alıntı:
Bülent arınçı tek geçtiğini söyleyen bir kişi bir konuda arınca katılmıyorum deyince sindirememe oluyor sizce?
hiç öyle dediginizi görmedim kusura bakmayın halbuki sizin yorumlarınızı dikkatle takip ediyorum güzel yazıyorsunuz..

Alıntı:
Sadece en sonda "hocaefendinin söyledikleri doğru" sözüne katılmıyorum.

Başta söylediklerine katılıyorum bakın, hem de bir milli görüşçü olarak..
Hoca Efendiyi biliyorsunuz her zaman diyalogdan yanadır.. Müslümanlara yanlış yaptınız dememiş askine sadece şurada bi yanlışlık var dedi..

Alıntı:
Hiç kimseye göbekten bağlı değilim.

Doğru gördüğüme doğru derim yanlış gördüğüme yanlış değil.

Siz bunu sindirememe olarak görsenizde böyle olacaktır.

size de tavsiye ederim, yanlışı yapan babanız da olsa bu yanlış deyin.

Sağlığa faydalıdır
Katılıyorum ben de kimseye göbekten baglı degilim.. olsam o düşünceye zarar veririm..

Babama yanlış yaptıgını demek zor oluyor ama bazen diyorum ( malum Sinirli biraz )

konuya dönecek olursak konudan değişik yorumlar çıkarılabilir.. Ancak Hoca Efendiyi anlayan bizler olarak yorumunu daha dikkatli yapmalıyız.. ben bu başlıgı sabahtan beri en az 50 yerde gördüm.. Aman Efendim Hoca efendi yanlış konuştu.. Hayu Aydın dogan gazetesi bile yazdı.. Sanki iyi bişey diyince OOO iii dedi dogru konustu diyorlar.. mesele yorum meselesi bunu siz de biliyorsunuz.. Sayın Arınç da dogru yorumlamıştır olayı.. Sizin katılmadıınız yer gerçekten Hoca Efendinin Sözlerinin Arınç tarafından dogru yorumlanması mı?
Erhan KARACA isimli Üye şimdilik offline konumundadır