Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2010, 00:09   #13
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
Erhan KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bliyorum abim (:
Sanki biliyorum sen gıcıgın tekisin gibi bi hava sezdim!

Alıntı:
hiç öyle dediginizi görmedim kusura bakmayın halbuki sizin yorumlarınızı dikkatle takip ediyorum güzel yazıyorsunuz..
Buna hususi bir yazı yazdım yukarda.

Alıntı:
Hoca Efendiyi biliyorsunuz her zaman diyalogdan yanadır.. Müslümanlara yanlış yaptınız dememiş askine sadece şurada bi yanlışlık var dedi..
Hocaefendinin şurada yanlışlık var demesi onun ne kadar hakkı ise onun yanlış dediği şeye katılmadığımı söylemek de benim hakkımdır.

Konuşmasında geçen "otoriteye (yönetime) başkaldırmak", "ihhyı yeni duydum", "israilden izin alınmalıydı" vs. gibi sözlerine katılmıyorum.

zalimden izin alınmaz.

Alıntı:
Katılıyorum ben de kimseye göbekten baglı degilim.. olsam o düşünceye zarar veririm..

Babama yanlış yaptıgını demek zor oluyor ama bazen diyorum ( malum Sinirli biraz )

Sende içinden söyle

Alıntı:
konuya dönecek olursak konudan değişik yorumlar çıkarılabilir.. Ancak Hoca Efendiyi anlayan bizler olarak yorumunu daha dikkatli yapmalıyız.. ben bu başlıgı sabahtan beri en az 50 yerde gördüm.. Aman Efendim Hoca efendi yanlış konuştu.. Hayu Aydın dogan gazetesi bile yazdı.. Sanki iyi bişey diyince OOO iii dedi dogru konustu diyorlar.. mesele yorum meselesi bunu siz de biliyorsunuz.. Sayın Arınç da dogru yorumlamıştır olayı.. Sizin katılmadıınız yer gerçekten Hoca Efendinin Sözlerinin Arınç tarafından dogru yorumlanması mı?
Benim katılmadığım yer arıncın hocaefendinin bu konuşması doğrudur bölümüdür.

Özellikle hocaefendinin konuşmasındaki yukarda eleştirdiğim bölümleri sormuşlar daha önce orda cevaplamamış bu konuşmasında cevaplandırıyor arınç, kendisi öyle dedi.

Arıncı da severim, hatta TEK GEÇERİM ama hocaefendinin katılmadığım gördüşlerini doığru bulmasını ben doğru bulmuyorum.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır