Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2010, 01:08   #16
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
Mavi Marmara Gemisi`nde gözaltına alınanlar arasında bulunan Yeni Şafak yazarı Hakan Albayrak Fethullah Gülen hocaefendi`nin IHH hakkındaki sözlerine cevap verdi.

Kendisini Gülen cemaatine yakın biri olarak hissettiğinin altını çizen Hakan Albayrak, inşaallah o sözleri Fethullah Gülen hocaefendi söylememiştir eğer söylediyse çok üzülürüm dedi.

Fethullah Gülen`in İsrail otoritesi vurgusunu da eleştiren Hakan Albayrak "biz zaten oraya İsrail`in otoritesini yıkmak için gitmiştik" dedi.
http://www.birikimhaber.com/Haber/Gu...evap-VIDEO.php

Alıntı:

Taşgetiren:O sözleri Gülen`in söylediğine inanmıyorum

Fethullah Gülen`in açıklamaları muhafazakar çevrelerde tepki ile karşılanırken Bugün yazarı Ahmet Taşgetiren haberin doğruluğundan kuşkulu..

Habertürk ekranlarında Özge Özsağman`ın sunduğu 1 Gün, Fethullah Gülen`in gündeme bomba gibi düşen açıklamaları tartışıldı. Muhafazakar medyanın ezberini bozan açıklamalar kafaları hayli karıştırmış gibi gözüküyor.

Bugün gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren, Cumhuriyet yazarı gazetesi yazarı Şükran Soner`in katıldığı programda Gülen`in WSJ `ye verdiği röportajdaki İHH vakfına dönük eleştirilere dikkat çekildi. Gülen`in İsrail`e dönük eleştirileri hükümetin bile gerisine düşerken yardım filosunun tercih ettiği yöntemi de eleştiri konusu yapıyordu. Muhafazakar medyada yükselen İsrail karşıtı dalga bu röportajdan sonra kesilecek mi bilinmez. Ancak Wall Street Journal`in röportajı kasten İsrail yanlısı bir şekilde sunduğu yönünde spekülasyonlar şimdiden başladı. Bugün gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren röportajın doğruluğu konusunda kuşkularını dile getirdi.

Ahmet Taşgetiren: Bu haberin doğruluğu konusunda benim şüphem var açıkçası. İsrail`in söylemlerini yaymak için 23 bin tane internet sitesi kurulmuş durumda örneğin. Yani bu yönde yaygın bir çalışmaları var.

Özge Özsağman: Peki Wall Street Journal gazetesi oldukça saygın ve ciddi bir gazete. Yine de kuşkulu mu yaklaşmak gerekir bu röportaja.

Ahmet Taşgetiren: Ben kuşku duyuyorum açıkçası. İsmi büyük ve saygıon olarak bilinen bir çok yayın kuruluşunda bir habere, İsrail eksenli bir yorumun girmeyeceğini düşünmüyorum.
http://www.birikimhaber.com/Haber/Gu...yorumVIDEO.php
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır