Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2010, 09:32   #2
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Alıntı:
zilzal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
AHMETERMİŞ KARDEŞ;ABD kendine ayak bağı olan bir insanı yıılardır nasıl barındırıyor.
Kendisine sorarsınız..Amerikada Kalması demek Yahudi oldu veya amerikalı oldu demek değildir.. Sanırım Bizlerde niye amerikada neden amerikada gibi söz söylemek düşmez.ALLAH öyle uygun görmüştür.belki orada irşat edecektir.. onun neden amerikada yada amerika neden barındırıyor diye eleştirmek benim Haddim değil.. Peygamber efendimiz zamanında nasılki Habeşistana sahabe sığındı öylede düşünebilirsin..Belki bataklığı kurutmak içinde bataklığın içine gitti düşünebilirsin..vs vs..sen takılma böyle şeylere..Fethullah hocanın nerde yaşadığı değil nasıl yaşadığı önemlidir..o da bizi ıgalamaz..Ben yukardaki yazımda istikamet gösterdim..Rota gösterdim..enerjinizi Boşa fethullah hocaydı yok şevki yılmazdı vs gibi harcamayın..bak elif cüzi var evinde diye millete zulüm yapmağa kalkanlar var..cami bombalamak isteyenler var..erbakana siyasi yasak getirenler var..azıcık oralarda yoğunlaşırsanız ve bi şeylerde başarırsanız.. O zaman Ak parti Tabanı belki sizlerden hoşnut olur ve oy alırsınız.. Böyle bir şey yakalamışcasına fırsat bu fırsat der gibi fatih altaylının söylemi,mehmet ali birant gibi,uğur mumcu gibi konuşur yazarsanız ALLAHta razı olmaz..Kuluda sizden Razı olmaz ve olmuyorda..niye böyle söyledim..içimden bir ses sizin Sp li olduğunuzu söylüyor..Beni Tartışmaların içine çekmezseniz sevinirim...
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır