Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı
Muhterem Fethullah Gülen hocaefendi yaşayan en değerli insanlardan birisidir. Fethullah Gülen vefat etmeden önce onun kıymetini bilmek ve onun fikirlerinden ve sohbetlerinden çok istifade edebilmek için gayret göstermek gerekir.
|
Kesinlikle katılıyorum bu yazıya.
Bu yazıya nasıl kesinlikle katılıyorsam aynı oranda da sayın hocamızın bu konuşmasına ve sayın arıncın da çok doğru söylüyor sözlerin o oranda katılmıyorum.
Hatadan münezzeh olanlar sadece peygamberlerdir, onlar da vahiy vasıtasıyla uyarılarak buna sahip olurlar.
bu sebeple hatası olan büyüklerimize bu hatadır demek büyüklerimiz için çok çok iyidir, büyüklerimiz hata ettikleri zaman hata etmemiş gibi davranmak onları daha çok hataya sevkeder.
Büyüklerin yaptığı bir hataya hata diyenlere hemen önyargıyla bakıp onları suçlamak, onları itham etmek de yanlıştır.
Hocaefendi keşke bu konuşmayı yapmasaydı, keşke bülent arınc bu konuşmaya evet doğrudur demeseydi.
BU davranışlar müminleri üzmüş, sürekli hükümete, sürekli fethullah gülen cemaatine küfredenleri sevindirmiştir.
Kimler üzülmüş kimler sevinmiş buna bakmak bile bu konuşmanın yanlışlığını çok rahat gösterir.
herkese selamlar sunuyorum.