Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2010, 03:16   #23
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
pazarsineği Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
resmi kelam konusunda yaptığınız izahın haklı olduğunu söyledim zaten.. peki.. ben meydanlarda daha çok insan görmek istediğim için özellikle hassasiyeti olduğunu söyleyen insanların bu meydanlara yeterli katılımı göstermediklerini düşündüğüm için, tartışmaya değer bir konu olduğunu düşünmüştüm..her lafın ardından bir art niyet aramayın.. derdim şu bahsini ettiğim şeydi benim..
ama hoşunuza gitmediyse yetki sizin.. silersiniz olur biter.. samimiyetsizlikle itham olunmak gerçekten çok onur kırıcı
"Yeterli kalabalık" olmamasından muzdarip iseniz de bunu o mitingi düzenleyen "parti"yle alakalı bir durum olarak görmelisiniz.
Alenen siyasi ve alenen bir siyasi partiye yönelik olmasında arayacaksınız.

Yoksa Filistin dâvâsını bütün Türkiye olarak sahiplenip o şuurla yapılan protesto gösterilerinde bulunduğumdan ötürü diyorum ki; ben katıldığım her gösteride yeterli ve hatta şükredecek kadar kalabalığı gördüm, yaşadım!

Levent'tekinde trafik ta Taksim'den oraya kadar durgun du, o biçim kalabalık.

Taksim'dekini zaten söylemeye bile gerek yok.

*
Yani burada meseleyi Türkçe Olimpiyatlarıyla özdeşleşerek bir noktaya çekmek gibi bir gereği ben görmüyor kere görmüyorum!.

Ve inanın asıl bu sizin tutumunuzdur, bu görüş paralelinizdir "onur kırıcı" olan.
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır