Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2010, 13:17   #38
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
0000000000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Her yayın kuruluşunun hitap ettiği veya hitap etmesi gerekli olduğu yerlere göre başlık atması doğal.

Nasıl bir mantıkki ölüye şehit demedi diye bir basın organını bu denli linç etmenin

kutsal sayılması başka işimiz mi yok bizim ne gerek var böyle niyet okuyuculuğuna girerek nifak üretiyoruz. Tamam senin kadar hassas olmamışlar ne yani şimdi bunlar israil yanlısımı oldu haspinAllah
kırmızı yaptığım yorumuna bayılıyorum cemaatten çok kişi böyle konusuyor. hitap ettiği yerlere göre başlık atmalıymış şaka gibisiniz vallahi. zaman gazetesi kime hitap ediyor güzel kardeşim? kalkıp da "ölü" ifadesini haklı göstermek için bin türlü takla atmana gerek yok. ayrıca ben zaman ve stv ye lanet etmiyorum, zaman okumaya da devam ediyorum stv yi izlemeye de. sadece "ölü" ifadesi hoşuma gitmedi. bunu eleştirince benim linç girişiminde bulunduğumu söylüyorsunuz. ben geniş insanım, her türlü görüşe düşünceye saygım var, eleştirdiğim birinin kalkıp üstünü çizmem, sadece daha güzele ulaşmak için tartışmalara, eleştirmeye ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. malesef bunu yapınca ya önyargılı oluyorum, ya iyiniyetten uzak, ya provokatör, ya da linç girişiminde bulunmuş oluyorum. aynısını kartel medyası yapınca hurra hücum eden üyelerimizin zaman ve stv yi bu konuda haklı görmesine bir anlam veremiyorum.

yeşil yaptığım kısımda az önce de belirttiğim gibi linç ettiğim felan yok, öyle bir niyetim de yok. öyle olsaydı zaman gazetesi aboneliğini iptal ettirirdim, cemaat öğrencilerine ücretsiz dersler vermezdim, kendileri için burda uğraşmazdım. malesef eleştirince tüm yaptıklarımız bazı kişiler tarafından sıfırla çarpılıyor. kendini geliştirin biraz, geniş düşünün, öz eleştiri yapamadıkça ilerleyemeyiz. benim medya kuruluşlarına olan tepkimi özeleştiri olarak görmeniz gerekir.

pembe yaptığım kısım da yine yanlış bir ifade, yine yanlış yönlendirme. Allah Peygamber için güzel okuyun yorumlarımı, iyice idrak edin sonra yapın yorumlarınızı. bana yapılan her türlü eleştiriye açığım ama böyle mesnetsiz, benim kullanmadığım ifadelerden dolayı suçlanmam ağrıma gidiyor. ben cemaat için ne zaman İsrail yanlısı dedim? öyle bir düşüncem olsaydı cemaate hizmet etmezdim? öyle olsaydı zaman okumaya stv izlemeye devam etmezdim, öyle olmasaydı şimdi yurda gidip 12 gün evden uzak kalmak istemezdim. bu yüzden yorumlarınızı dikkatli bir şekilde yaparsanz sevinirim. ben zaman ve stv ye israil yanlısı demedim. sadece "şehit" yerine "ölü" ifadesinin kullanılmasından dolayı hayal kırıklığına uğradığımı söyledim. siz bu sözümü bile çarpıtıp cemaati israil yanlısı olarak göstermekle bana iftira atıyorsunuz.

son olarak bu tür konulara yorum yapmayacağım artık. şehit ifadesinin yerine ölü ifadesinin kullanılmasını eleştirdiğim için hep saldırıya uğradım, canım sıkıldı, yoruldum artık. sözlerimi hep çarpıtıyorsunuz. şimdi cemaate bağlı yurda gidip ders vermeye başlıyacam, 12 gün yokum. hepinizi Allah'a emanet ediyorum. hoşçakalın.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır