Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2010, 14:50   #43
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Mitinglere gelenlerin alnında hangi cemaatten,dernekten,STK'dan olduğu yazmıyor.Bu yüzden ''şunlar gelmedi bunlar gelmedi'' demek doğru olmaz.

Şöyle durum var,eğer hepsi gelseydi -ki hafta sonu iş zaten olmaz çoğunun- yüzbinlerce kişi olacağı kesin.Ben hala hayretler içindeyim.Hadi Ankarada yağmur,hatta dolu yağdı insanlar gidemedi.Yinede doluya yağmura rağmen beklediğimden fazla katılım vardı.31 Mayısta konsolosluktan Taksim'e yürüyüşte de katılım fazlaydı organizasyon olmadığı halde,vicdanının sesini dinleyen geldi.Ama cumartesi günü parti sebebiyle de katılım olmadı,bunu göz önünde bulundurmak lazım.

Aksi halde Çağlayan'ı laikçiler doldurabiliyorsa -ki para karşılığı gelen bedenini satanlarda var içlerinde- biz hayli hayli doldururduk,taşardık,Taksim'e kadar uzanırdık ama doğru dürüst bir organizasyon yapılmadı.Kahve de okey oynayan insanlarda gelirdi,esnaf kapatırdı dükkanını onlarda gelirdi,söz ettiğin cemaattekilerde gelirdi.

Artık bu olayın malesef soğuduğunu düşünüyorum,iş işten geçti.Olası bir organizasyonda gelen giden olmaz.Cemaatler bildiğini okusun yeter ki hainlik yapmasın,insanları saptırmasın,yapacaklarına engel olmasın,diğerlerini rakip görmesin,sidik yarışına gişrmesin,önemli olan bu benim için.

Hem ayakta durup bazı kişilerin fikirlerini dinlemek çoğumuzun işine gelmiyor benim gibi,yürüyüş olsa,insanlar bağırıp çağırsa daha iyi.Ardından kısa konuşmalar olsa herkesin işine gelir.Bu tür eylemlerin faydası çoktur,en azından ülkemizdeki yahudi köpeği medya tırsar,yazacaklarını 2-3 defa düşünür öyle yazar.

Konu Hüdaverdi tarafından (06-07-2010 Saat 14:53 ) değiştirilmiştir..