|
Alıntı:
galevera Nickli Üyeden Alıntı
su ana kadar hic "en" listesi yapmadim yaklasik 2 ayi askin forumdayim ve bu sürecte sadece haziran ayina ait olmayan benim icin geneli kapsayan bir "en" listesi yapmak istiyorum..
En lerimde tarafsiz olma gibi bir gayretim olmadiginida belirtmek isterim cünkü yorumlarini begendigim, durusunu begendigim bazi arkadaslarimizdan yana tarafim diyebilirim..
liste cok uzun cünkü ilk defa yaptigim ve bir cok arkadasimizin cok yönlü yetenege sahip oldugunu düsündügüm icin..
listede mutlaka unuttuklarim var ama onlarida zaten güzel yorumlarina verdigim begenilerle takdir etmeye calisiyorum, calisacagim..
En Aktif Üye: ....... unnamed,akgurbetci,hüdaverdi, Leyl-i efruz,: sudaduran
En Yardımsever Üye:Yalcin Karaca,Nun,gönülden,AKıncı 34,
En Ciddi Üye: .......Nusret,Benhur, Adem Etyemez,hüdaverdi,ahmetermiş
En Çok Rastladığınız Üye: ......._Firat_,AKıncı 34,redyellow
En Fanatik Üye: .......Erhan Karaca, Nusret, Hipermuhafazakar, Noktaların Efendisi,_кιяιктєѕтι_,Ay_Yıldız:.,
En Tatlı Başbelası üye: .......Noktalarin Efendisi
En Geveze Üye: .......novek
En Karizmatik Üye: .......Benhur,EZEL,Faruk Arslan,ishakyilmaz,Furkanca Bakış,özgün genc
En Kibar Üye: ....... bariscan,viyolet,rewyellow,ahmetermiş,EZEL, Leyl-i efruz,rizzelli,sükut-u hayal
En Komik Üye: .......
En Daimi Üye: .......hüdaverdi,Furkanca Bakış,Cihannur
En Paylaşımcı Üye: .......hüdaverdi, ak firtinasi,Furkanca Bakış,: AKıncı 34,duyguseli, unnamed,: sudaduran,_кιяιктєѕтι_
En Sevimli Üye: .......
En Sinirli Üye: ....... Firat,unnamed,
En Heyecanlı üye: .......Ay_Yıldız:., Firat, bedirin aslani,Ak-Fırtınası, Erhan KARACA,milletinadami,: hipermuhafazakar
En Sabırlı Üye: .......Nun, Yalcin Karaca,gönülden,ishak yilmaz
En Sakin Üye: .......Noktalarin Efendisi,montenegro,onurcan,BlueMoon,ahmetermiş,Ce rrah Noktaların Efendisi(nerden nereye ), sükut-u hayal
En iyi İmza: .......
En iyi Kullanıcı Adı: .......milletinadami,Akl-ı Selim,: hipermuhafazakar
En Efendi Üye: .......Ay_Yıldız:., cnntülfirdevs,
En Muhalefet üye: .......novek, redyellow,galevera, Noktaların Efendisi
En Bilimsel üye: .......Adem Etyemez,FarukARSLAN,0000000000,alperen,depare
En Tekrarcı üye: ....... novek
En Milliyetçi üye: .......Ay_Yıldız:., hüdaverdi
En Özgürlükçü üye: .......MURAT,özgün genc,FarukARSLAN.Furkanca Bakış,Almi, Firat,0000000000,El Emin,ishakyilmaz
En Aykırı üye: ....... novek
En iyi Yorum yapan Üye: .......0000000000,EZEL, montenegro,ishakyilmaz, BenHur,Almi,Nun,özgün genc,bariscan,MURAT,FarukARSLAN,depare
En Kendine güvenen Üye: .......Benhur, Noktalarin efendisi, Firat, MURAT, özgün genc, novek, redyellow,FarukARSLAN,akinci 34,: hipermuhafazakar
En Anlaşılamaz üye: ....... zilzal, novek,SSS
En Anlaşılır üye: .......redyellow,Akinci 34, Cihannur,0000000000, Noktaların Efendisi,Almi,El Emin
En Yeteneğini yansıtan üye: ....... Yalcin Karaca, M-U-R-A-T,akinci 34,özgün genc,0000000000,barışcan,rizzelli,Ay_Yıldız:., ,Almi
|
Hey MaşaALLAH...
Ahmet gözlerimi yaşarttın...
Gurur duydum bea...=)
Konu onurcan tarafından (09-03-2015 Saat 20:08 ) değiştirilmiştir..
|