Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-09-2010, 10:59   #9
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Alıntı:
Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet ısrarlar ifade ettiğim de bu zaten vicdan boyutu muhakkak çok önemli sadece bundan ekonomik zarar verebiliriz hissi ile hareket etmenin beyhude olduğunu farklı şeyler ile onu zor durumda bırakmamız gerektiğine inanıyorum.
Global sermeye ve kapitalist sistemlere teslim olmuş ülkelerde bu dediğiniz şeyleri olması mümkün değildir. Dünya para ve ekonomik ilişkileri yıkılır yeni sistem inşa edilir o vakit söylediğiniz bu şeyler gerçekleşir aksi takdirde inanın ütopyadır. Her şey tükedim malları değildir çok azdır pazar payı bunların ondan çok daha önemli tarım basın ve lobisel alanlardır bu alanlarda bizlerin sergilediği performans ortada .

En mantıklı ve faydalı yol islam dünyası olarak hem eğitimli hemde imanlı nesil yetiştirerek hayatın her sahasına hakim bir güç ortaya koymamız lazım ekonomisi zihni dinamik bir devletin zalimlere karşı baş kaldırması en kolay yoldur.
Siz işi üçüncül faaliyetlerinden değerlendiriyorsunuz . Haklısınız da. Şu an insanların bir anda eğitimli olup lobi faaliyetleri kurup istihbaratını güçlendirmesi beklenemez. İnsan psikolojisi yine sabırsızdır yani eğitim,gelişme gibi kavramlar uzun vadeli bir süreci kapsıyor. Bu gibi gelişme faaliyetlerini yürütürken günümüz vicdanınıda rahatlatmak şarttır. Aynı şeyleri düşünüyoruz.
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla