Kimseye karşı kin beslediğimiz yok herkezin yanlış ve hatalı sözleri davranışları olabilir kimse kusursuz değil önemli olan yanlışı savunma da ısrarcı olmamak..
Sizi tenzih ettiğimsöyledim bu psikolojik havayı bekleyen kurtlar çok piyasada ,hizan dinlemeden eleştiride bulunan çok aymaz insan gördüm, samimi olarak bu görüşü benimsemeyen insan olabilir herkes hocaefendinin beyanlarını uygun görmeyebilir sorun burda değil. Siz yalnış görürsünüz ben cağımıza uygun en mükemmel görüş olarak görür hatta islama diğerlerinden çok daha fazla hizmet edebilecek olan görüş olarak.
Bu arada biz belki konuşmaktan fikir beyan etmekte öteye gidemiyoruz ama eleştirdiğimiz bir çok misyonun sahipleri cağı çok iyi okuyarak zafere ulaşma yolunda büyük adımlar atıyor bizede onları yalnış anlayan insanlara karşı burda acizane bir şeyler fısıldamak kalıyor gerçi herkesin kendi görüşü kendinde köklüdür . Birde bireysel olarak insan bir şeyler yapamaz ama kitlesel olarak dünyanın zalimane halini dönüştürecek adımlarını faaliyetlerini benimsediğimiz her tür kuruma olan yakınlığımız maddi manevi desteklerimiz herhalde bir şeylerden sayılır inşaAllah.
|