Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2010, 11:56   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Ben bu sonradan müslüman olanları,zamanında ABD'de Malcolm X'in de içinde bulunduğu -sonradan ayrıldığı- islam hareketindekilere benzetiyorum.Fazla bilgisi olmadıkları için faşist bir yapıya sahiplerdi,ehli sünnet nedir bilmezlerdi,bu yüzden hataları baya vardı.O zamanlarda internette yoktu,onlara akıl babalığı yapacak biriside.

Ulen teknolojinin en ileri olduğu dönemdesin madem müslüman oldun tam olda araştır bak ney neymiş ney değilmiş.İngilterede şeriat mahkemeleri var,müslüman sayısı çok fazla git öğren.İlla feministsin diye ''erkek egemenliğine son'' düşüncesiyle böylesine saçma sapan harekette bulunmak peygamberimizede hakarettir dinimizede,peygamberimiz her konuda bilgi saçarken insanoğluna bu konuda da çıkıp ''kıldır'' diye mi buyurmuş ki kafasına göre egoları tatmin etmek için böyle saçma sapan hareketlerde bulunuyorlar ?

Ben bunları yoşlaştırmacılardan görüyorum.Tek istedikleri insanları yozlaştırmak,uzaklaştırmak,tartışma ortamına sokmak,hatta şiddet eylemlerine başlamlarını sağlamak.Fantazilerii kocasıyla paylaşsın.