Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2010, 10:53   #14
Kullanıcı Adı
Akl-ı Selim
Haddimin Fevkinde olarak bu açıklamanın olmaması zaman ve mekan açısından daha hayırdı.Bakın şer oldu demiyorum.Ancak kalede surlarda gedik açmak kaypakların ve kalbi mutmain olmamış muzaffer sevdalılarında inkisara sebep olur.

Şunu ifade etmekten sakınca duymazken yanlış anlaşılmaların önüne nasıl geçeceğim konusunda bendeniz da talihsiz bir yorum yapmaktan sakınıyorum.
Aslında özü itibariyle bir bürokrasinin işletilmesi ve hatanın önü alınması var Hoca Efendinin açıklamalarında......
ama yine de gözden kaçmayan şu ki siz bu girişimleri yerine getirseniz de zaten baştan önü kesilecekti.dillendirip hayır yanıtı almak ve i y Konvoyunun yola çıkamaması daha bir mağlub ve çaresizlik havası oluşturacaktı.

israilin Uluslararası sularda yapmaya cüret ettği şey bunun kanıtıdır.
bir sonraki yardım konvoyu için neler yapılacağını bu günden konuşmak daha isabetli olacaktır.Bir kere mutlaka devamı gelmelidir İsrail ablukayı kaldırmadıkça.

ama dünyanın gözünü kulağını bu konvoya çekerek, dünyanın bir iki merkezinde basın açıklamaları yaparak........
İsrail ile de sadece kendi sularına girdikleri takdirde silah aramalarına müsade etmek talebiyle...

Her doğru her yerde söylenmez kaidesini bizler Hocamıza hatırlatmak ahmaklığında elbette bulunmuyoruz.Ama İmam Rabbini gibi zevatın bazı ifadeleri vardır,"Bizden olmayan bizim kitaplarımızı okumasın".............
Aslında meseleye böyle bakıyoruz...Hoca Efendi yanlış anlaşılmıştır.Bu şu demek değildir;Meydan İsraile bırakıldı, diyalog siyonistleride kucaklama sevdasında .......
Akl-ı Selim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla