Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-12-2010, 07:11   #5
Kullanıcı Adı
Orta Dogu
Alıntı:
rizzelli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Peki, medenediyetler ittifakını Başbakanımız ve İspanya Başbakanıyla birlikte yürütülüyor.Bu Avrupa'da etkisini gösteriyor mu?

Bir kaç sorum daha var.hatırladığım kadarıyla Avrupa'da 5 milyon türk var.Büyük bir nüfusumuz var ve müslumanları da işin içine kattığımızda Türkiye'nin Avrupa Birliğinde olmasını gurbetçiler ve müslumanlar için yararlı mı olur yoksa bir işe yaramaz mı?
Burada medeniyetler ittifaki ile ilgilenenler azinlikta, cogunluk catismadan yana. "Avrupa medeniyeti"ni Islam'dan koruma dusuncesi hakim. Bati ve Siyonist medya'nin da buyuk rolu var cunku gece gunduz Islam dusmanligi korukleniyor.

Avrupalilarin buyuk cogunlugu ABD'nin medya propgandasina ve yalanlarina inaniyor (hatta dunyanin buyuk bir kismi). Dogrusu eskiden bende koru korune inaniyordum, cahildim. Bati emperyalizmi iliklerimize kadar islemis, adamlarin propagandasi inanilmaz derecede etkili. Sonra kendim arastirmaya basladim, ABD emperyalizmi ve medya propagandasi ile ilgili kitaplar okudum.. Allah'a sukur derin uykudan uyandim

AB'ye girsek gurbetcilere faydasi olur mu bilmiyorum ama sanmiyorum. AB'ye girmek Islam karsiti, Filistin karsiti ve Israil yanlisi olmak demek. Bati emperyalizmin sadik hizmetcisi olmak demek. Bati'da sanildigi gibi fikir hurriyeti yok... sadece Israil'i elestirdigimiz icin Turkiye'yi NATO'dan atmak isteyenler bile var. ustelik bunlar egitimli insanlar..

Konu Orta Dogu tarafından (06-12-2010 Saat 07:20 ) değiştirilmiştir..
Orta Dogu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla