Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-12-2010, 07:28   #25
Kullanıcı Adı
Orta Dogu
Alıntı:
rizzelli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
islami kesimde AB'ne karşı böyle bir paranoyak bir durum var.halbuki tvlerimizde,gazetelerimizde gençliğin ahlakını bozan o kadar yayın varken Avrupa'nın bozuk ahlakına gerek var mı?

AB ne girmeden ahlakımızı bozan bir sistem varken, bu korkunun geçerli olduğunu düşünmüyorum.

Küreselleşen bir dünyada,milletler o kadar birbirine yakınlaştı ki dünyanın öbür ucundaki bir olay,siyasi,ahlaki,kültürel olarak birbirlerini etkiliyor.

ben AB'ne girdiğimizde ahlaki yozlaşmadan öte İslamı yakından tanıyacak olmalarında dolayı ümitliyim.bir de bu yönden bakmak istiyorum mevzuya.
Bati kimsenin degerine saygi gostermiyor, sadece kendi degerlerini yaymak icin ugrasir. Bunlar ateizm, zina, cinsel sapiklik vs.. tv lerimizde, gazetelerimizde gencligin ahlakini bozan o kadar yayin var diyorsun; dogru ama bunlar da sonucta Bati medyasi ve kultur emperyalizmin sonucu... neden herseyimizi Batililastiriyoruz? Muzigimiz herseyimiz.. bu sadece Turkiye icin gecerli degil, maalesef Lubnan, Fas, Cezayir, Tunus hatta butun Musluman ulkeler icin gecerli. Bati kendi muzigini "Dogululastiriyormu", hic gorulmus mu bu?

Konu Orta Dogu tarafından (06-12-2010 Saat 07:36 ) değiştirilmiştir..
Orta Dogu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla