Konu
:
Fethullah Gülen Hocaefendi röportajına dair...
Tekil Mesaj gösterimi
06-12-2010, 22:03
#
34
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
ensartopcu
Nickli Üyeden Alıntı
Kiymetli kardesim, ´Mavi Marmara´ nin asil sebebi Israil ambargosunu delmek ve kuresel intifada baslatmakti. Yoksa o gemilerde ki yardimlar Gazze halkinin 3-4 gunluk ihtiyacini zor karsilar (bkz: Hakan Albayrak ve Bulent Yildirim´in aciklamari). Bizim hedefimiz Isgalci Israil´in topraklardaki zulmunu durdurmasi... Bunu yaparken onlardan izin almakda sacmalik olur...
Ayrica, ben kimseyi bu ayetlere dayanarak suclama yapmadim... Sadece "Kalblerinde hastalık bulunanların: "Başımıza bir felâketin gelmesinden korkuyoruz" diyerek onların arasına koşuştuklarını görürsün" ayetinde gecen anlami belirtmek istedim...
Eyvallah kardeşim. Mavi Marmara'nın Gazze'ye insanî yardım amacıyla gitiğini düşünüyordum; Gazze Ambargosunu sona erdirmek amaçlı bir eylem olarak yola çıkıldığını bilmiyordum.
İşgalci İsrail'in Filistin Hallkına yapmış olduğu zulümlerin bitmesi ve İsrail'in işgal ettiği Filistin Topraklarından çekip gitmesi hepimizin hedefidir. Bunu sağlamak için ise doğru yöntemlerin kullanılması gerekmektedir.
Cihannur
Açık Profil bilgileri
Cihannur nickli üyeye özel mesaj gönderin
Cihannur - Daha fazla Mesajını bul