06-12-2010, 23:48
|
|
|
Alıntı:
elif zeynep Nickli Üyeden Alıntı
Karalama yapıldığını Gülen hoca için söylüyorsanız, siz kutsallık atfettiğiniz için hatayı yakıştıramıyor olabilirsiniz, biraz zihninizi zorlayın.. Kimse karalama yapmıyor, iftira atmak gibi bir gayret sarfetmiyoruz..
Hocaefendi ve uzantılarının bu "otorite" takıntısı müthiş.. İlk şaşırdım, fakat hâlâ hatayı kabul edip, özeleştiri de noksanlık görünce, şaşırdığıma şaşırdım..
Allah doğruyu göstersin, kilitlenmişsiniz siz..
|
benim mesajimi üzerinize alindiginiza göre saydiklarimi yapiyorsunuz ve savunma geregi duyuyorsunuz..
insanlari gruplara ayirma konusunda uzman olan malum zümreler yine dini hassasiyetler üzerinden siyaset yaparak durumdan kendilerine vazife cikariyorlar..
Biz hep mhp yi sehitler üzerinden siyaset yapmakla suclarken su anda resmen ve alenen gazze sehitleri üzerinden birileri siyasi rant elde etmeye calisiyor!..
Kendi marjinal fikirleri cercevesinde dünyayi yorumlamaya calisan bu kitleler kendileri gibi düsünmeyeli neredeyse batil ilan ediyor!..
yaramiz olmadigi icin gocunma derdimiz yok öyle kimseyi savunma derdimizde yok kaldiki biz malum cevreler gibi taassub icinde degilizki birilerini kutsayalim ve hatta daha ileri gidip onun mehdi oldugunu idda edelim..
evet hocaefendiyi seviyor ve saygi duyuyorum ancak bizim sevgimiz, saygimiz sadece belli kriterler icinde degildir bütün Allah dostlarina ayni muhabbeti beslerken onlari isbirlikci, usak ve ciplak uyarici gibi adab siniralrini asan terimlerle adlandirmiyoruz..
Bazi marjinal cevreler nedense "vur, kir,parcala" mantigini sanal alemede tasiyip kendilerince söylemlerden komplo teorileri üretiyor..
Elestirinin bile bir adabi varken sözde islami hassasiyeti oldugunu idda edenler ne dinimize ne örfümüze nede adabimiza yakisan tutum sergilemiyorlar..
not: bu yazim alinti yaptigim sahsi hedef almamistir ancak söylediklerimin yeterince acik oldugundan yola cikarsak kendileri yazdiklarimi üstlerinede alirlarsa bunada saygi duyarim!..
|
|
|