Alıntı:
elif zeynep Nickli Üyeden Alıntı
Karalama yapıldığını Gülen hoca için söylüyorsanız, siz kutsallık atfettiğiniz için hatayı yakıştıramıyor olabilirsiniz, biraz zihninizi zorlayın.. Kimse karalama yapmıyor, iftira atmak gibi bir gayret sarfetmiyoruz..
Hocaefendi ve uzantılarının bu "otorite" takıntısı müthiş.. İlk şaşırdım, fakat hâlâ hatayı kabul edip, özeleştiri de noksanlık görünce, şaşırdığıma şaşırdım..
Allah doğruyu göstersin, kilitlenmişsiniz siz..
|
Hangi Patili Olduğunuzu inanın bilmiyorum ancak tahmınım Sp li gibi sözleriniz..neden..? şeyh kıbrısinin papayla görüşmesinide eleştirebilirmisiniz..yada erbakan hocanın hatalarını..? o zaman ben size hak veririm.çünki burdaki sp lilerin maksatı üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir..allah vural savaşları yektaları alemdaroğlullarını,sezarları bu ülkemin başına getirmesin..kimki ak partiyi yıkmak için çeşitli entrikalarla,sözlerle bi yere varmak isteyıpte ak partiyi yıkmada başarılı olurlarda ak parti yıkılır yerine mhp=chp iktidarı gelirse iki elim bunların yakasında olacak..ve mahkemei kubrada bunlardan davacı olacağım..