Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-13-2010, 01:07   #39
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
elif zeynep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sözlerinizin muhatabı olan çevre, bu konunun üzerine düşüp eleştiri yapan kimselerse, sözlerinize karşılık vermekte bir sakınca yok..

Efendi, birileri İsrail'i otorite kabul edecek sözler sarfediyor, ve sözlerinin arkasında olduğunu ifade ediyor.. Kimseyi batıl ilân etmiyoruz, gel gelelim vicdan sahibi olan bu hatayı savunacak sözler sarfetmez.. Ben üslubuma dikkat ediyorum, sabrım hamdolsun epey var..

Neyse, hocaefendi olduğuna göre vardır bir bildiği, bizim ne haddimize, o diyorsa israil otoritedir, öyledir.. İsrail'den izin almak gerekir, mitingler yaparken de izin almamız gerekir miydi.. aslında yorum yazarken de izin almak gerekir mi bilemiyorum..

(Mehdi hususuna yanıt bile vermiyorum, iyi araştırdıktan sonra yorum yapınız..)

Vakit yazarı Ali Karahasanoğlu güzel söylüyor,
"Bu işte bir yanlışlık yok mu hocam? hep bize “izin” aldırıyorsun.."
İsrail diye bir devlet yok mu? Dünya üzerindeki devletlerin çoğunluğu tarafından tanınan İsrail Devleti yok mu? Bir devlete düşman olunabilir, ama var olan gerçeklik reddedilemez. Fethullah Gülen ne deseydi? Birleşmiş Milletlerce kabul edilmiş, dünyanın çoğu ülkesi tarafından tanınmış bir devleti yok mu sayalım deseydi? Akılla ve mantıkla davranmak lâzımdır.

Amaç ne? Amaç Gazze'deki Filistin Halkına insanî yardımda bulunmak mı, yoksa Türkiye - İsrail savaşı çıkartmak mı? Eğer amaç Gazze'deki Filistin Halkına insanî yardım götürmekse, Kimse Yok Mu Derneği'nin yaptığı gibi yaparak İsrailli yetkililerden izin alınıp Filistin Halkına yardım edilebilir. Yok eğer amaç Türkiye - İsrail savaşı çıkartarak, muhtemelen İsrail'in yanında yer alacak ABD'nin Türkiye'ye savaş açmasına ve milyonlarca insanımızın ölmesine sebebiyet vermekse bence bu hiç akıllıca değil.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla