Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-13-2010, 05:42   #19
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Demin haberine baktım fotoları gördüm açıklamalarını okudum.
Ben bu kadının samimi müslüman olduğuna inanmıyorum kardeşim.Bu bu kadar açık ve net.Kutsal kitabımızı söylemiş bunla ilgili bir yasaklama yokmuş demi.Kutsal kitabımızla namazın ne şekilde kılınacağı da yazmamakta.Haydi namaz kılmayalım kampanyası başlatıyorum bende,bakalım kaç koyun ve öküz peşimden gelecek ?

Sadece Kuranı referans almak ahmaklıntan öte bir şey değildir.Günümüze uyarlamak lazımmış,öyle diyor hanım efendi,21.yıl yıla uyruulması lazımmış,tepkilerin olmadığını düşündüğünden -protesto- insanların değişime sıcak baktığını dile getiriyor.Kendi ağzıyla söylüyor değişimi,yozlaştırmak yani.Neyi değiştiriyor ? Kime göre ?

İlk mesajımda dediğim gibi,kocasına uygulasın bu fantazilerini,kocası yoksa namaz kılmak cemaat koca bulma ortamı değildir asla.Parkinson hastalığına tutulcak elleri titrek olacak hala neyin peşindeler.Madem ki hayır yaptığını düşünüyor gizliden yap ? Ah yüzüne karşı söylesem ah.Hep foruma nasip oluyor.

Parmaklarda yüzükler,yüzünde gözünde makyaj,burnunda pirsinkmidir nedir o metal şeye benzeyen şeyden.Islah eyleYa Rab,kapından başkasına muhtaç eyleme bizleri..