Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-13-2010, 15:04   #36
Kullanıcı Adı
0000000000
Bülent Yıldırım Gazze'ye yardım göndermek istediklerini ve ne kadar yardım göndereceklerini İsrail'e bildirip talep etmiş bir karşılık görememiş..

Radikal ve sadece hamas yanlısı gözükmek terör devletini tedirgin etmiştir kim bilir. Filistin hamas direnişinden ve onun haklılığından ibaret değil öyle değilmi. İhh samimide olsada israilin ve bir çok devletin gözünde hamas ile irtabatlı gözüküyor , öyle veya değil ama böyle bir imaj var.

Gidip önlerin de diz çöküp yalvarsınlar mı nedir yani..!
Kaldı ki bana göre İsrail otoritesi ile diyaloğa girmeye çalışmaları bile yanlış ama onlar bunu da denemiş..

Onurlu müslümanlar diz çökmez , bunu bilmiyormusun sen depare.İsraile karşı diplomatik bütün mücadeleleri vermek ilk anda başarılı olunmasada bunun gayretine ısrar ile sürdürmek diz çökmemidir.

Yahut susup Dünyan'ın sessizliğine dahil de olabilirlerdi ama onlar bu onursuzluğu seçmedi..!

Onurlu olmak kan dökülmesine şehit vermemize göremi dengeleniyor. Böyle mantık olabilirmi kan dökülmeden terör devletine karşı zafer kazanmak hiç mi mümkün değildir nasıl bir mantıkki bu yıllardır dökülen kanlar bizi zafere ulaştıramamış.. Asıl onur insanı yaşatarak asrın gücünü sergileyerek diplomasi lobisel faaliyetleri kullanrak filistin için direnmektir. Sadece davayı kan vermek ten ibaret görenlerin diğer kollardaki stratejik mücadeleyi görmemezlikten gelerek koca bir davayı omuzlamaları komik değilmi..
0000000000 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla