Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-13-2010, 17:15   #68
Kullanıcı Adı
0000000000
Alıntı:
(*NuSReT*) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İşte olayın tıkandığı nokta...
BEn daha fazla yorum yapmayacağım...
Milli görüşçülere göre Erbakan hatasız kul, o hata yapmaz... Size göre Fethullah Gülen Hocaefendi hatasız kul, o hata yapmaz...
Cüppeli Ahmet Hocanın müritlerine göre Cüppeli hatasız kul, o hata yapmaz.... İslamoğlunun müritlerine göre İslamoğlu hatasız kul, o hata yapmaz... Ama işin gerçeği bu kişilerin hepsi insan ve mutlaka hata yaparlar... Bence önce bunu bir idrak etmelisiniz...
Hata yapmaz demiyoruz muhakkak hatası vardır ..

Mesele burdaki görüşleridir.. Ve bunda büyük ufuk görüyorum ,, kişiler ve kurumlar tarafından idrak edilmediğini söylüyorum ve benim gibi bir çok uzmanda böyle düşünüyor .. Ne yani sizin dediğinize tabii olduğumuz zaman mı doğru olanı kabul etmiş olacağız bırakın Allah aşkına...

Olayı farkı taraflara kaydırmayınız.. Kendisi peygamber değildir hatasız olamaz diye bir beyanımız olmadı ,, bilakis hata insana hastır..

Gemiden önce cıkan robörtaj için en doğal olan insani zaaflarını ortaya sermiştir ve bu görüşlerinden ötürü kendisine muhabbetim artmıştır.. Ama bu görüşleri kendi kirli fikirleri ile bezeyip sırf kamuoyunu rahatsız etmek için kullananların oyununa gelmeyekten kaçınalım
0000000000 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla