Konu
:
Kimse Yok Mu Derneği; İsrail'le Kavga İçin Sebep Yokmuş
Tekil Mesaj gösterimi
06-13-2010, 17:48
#
74
Kullanıcı Adı
0000000000
Alıntı:
(*NuSReT*)
Nickli Üyeden Alıntı
Aynı sığ taraftar grubu her kesimin içinde mutlaka vardır...
Misal Serdar Arseven' in Hocaefendiyi savunan yazısını ekledim forumda. Gerçekten çok hoşuma gittiği için ekledim. Çok güzel ve anlamlı bir yazı yazmış. Yalnız bundan birkaç sene önce aynı Serdar Arsevenin tam hatırlyamıyorum ama ya cemaatle yada Hocaefendi ile ilgili eleştirisel bir yazsını eklemiştim foruma ve Serdar Arsevenin yemediği laf kalmamıştı forumda. VE birçok arkadaş Serdar Arseveni ve nezdinde Vakiti kafalarında bitirmişlerdi. Sığ görüş heryerde. Önemli olan eleştirebilemek, eleştireni anlayabilmek ve onun eleştirisine mantıklı cevap verebilmek...
Evet anlıyorum..
O halde şöyle yapalım beğenmediğimiz beyanlar hakkında ben bu beyanı beğenmedim pek yerinde olmamış diyelim onun ötesine taşmayalım taşdığımız vakit niyetler kirleniyor hakka tecavüz ediyoruz..
Bunu bazen hepimiz yapıyoruz.. Niyetleri halis olsada bir insanın beyanı yalnış anlaşılmaya müsait ise niyeti hakkında ileri geri konuşabiliyoruz.. İslama halka ve dünya ya malolmuş bir hareketin başındaki insanın israil ve ABD lehine beyan verme gibi ihtimali hiç aklımıza getirmeyelim , böyle bir şey ile karşılaşmış isek bekleyelim hoca acaba burda ne demek istedi diye araştıralım yargılayamayalım..
İllaki her mevzuda doğru şeyler söylecek diye bir kayde de yok yanılabilir o an o atmoferi iyi okuyamayabilir farklı anlaşılmaya müsait cümleler kurabilir. Bize düşen fitnenin üzerimizdeki oyunlarını akla getirerek bağrımıza taş basmaktır..
Son olarak hocam yalnış beyanda bulunmadı sadece yalnış anlaşıldı her zaman ki gibi yine her zaman ki yıllar sonra anlaışıacak ne dediği keşfedilecek...
0000000000
Açık Profil bilgileri
0000000000 nickli üyeye özel mesaj gönderin
0000000000 - Daha fazla Mesajını bul