Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-13-2010, 18:25   #76
Kullanıcı Adı
0000000000
Alıntı:
(*NuSReT*) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim hiç bir yere fitne sokma gibi bir niyetim yok. Ben sadece bana göre yanlış olduğunu düşünüyorum ve en doğrusunun yanlış olduğuna inandığım şeye yanlış diyebilmek olduğuna inanıyorum. Sizce yanlış olmayabilir, bunada saygı duyuyorum ama yanlış olmadığına inandıramadığınızıda belirtmek istiyorum...

Saygılar...
Benim kimseye bir şey ispatlama veya inandırma gibi görevim yok haddimede değil..

Sadece fikirlerimizi paylaşır iken samimi gönüllere karşı haksızlık ettiğimizi düşünüyorum .. Niyeti çok farklıda olsa bir söyleminden dolayı bir insana haddinden fazla yüklenilmesinin islami duyarlılıklarımıza zarar vereceğine inanıyorum...

Fikri düşüncesi size uygun olmayabilir.. Bunu söylemenizde sakınca yok siz işi dengede de tutabilirsiniz ama genelde yapılan iyi niyetten uzak olduğu için Hocaefendi ile israili ABd ile işbirliği içerisinde gösteren aymazlıklar ile muhattap oluyoruz.. Sanki hoca efendi filistine ve gazzedeki vahşete karşı duyarsız manasına gelen sacma sapan yorumlar yapılıyor.. Birileri sadece filistine kendi yöntemleri ile hizmet edilebileceğini düşünerek yalnış yapıyor.. Neyse bir hayli uzattık..

Saygılar bizden nusret..
0000000000 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla