Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2007, 22:57   #9
Kullanıcı Adı
herzamanheryerde
Standart Okan Bayülgen'e AK Parti'li bayan adaydan 'edep' şoku (Videoları da ekledim)
insan kiliginda dolasanlar insana saygisi olmayandir diye yazmissin dedimki arkadasim sen hangi kilikta dolasiyorsun insan gibi degilmi senin dis gorunusun ozaman seninde insana saygin yok oylemi yani sacma bir cumleydi soyledigin yada talihsiz diyelim :D

ancak tarafsiz olarka ben bakiyorum bende sunu goruyorum

kim olursa olsun burasi bir siyaset programiydi karsinda mankenler yok bir milletvekili adayina ismiyle hitap etmek saygisizliktir.ozlem hanim kendisini savunamamis olmasida onun toylugundan kaynaklanmaktadir yani edebini koruyarakda pekala okan bayulgeni cok guzel tersleyebilirdi.ancak okan bayulgenin yaptigi buyuk bir hata hadi hatayi yapmis olabilir insan onemli diil herkes yapabilir hanimefendi uyari yaptiktansonra dayilanmanin alemi yoktu konuyu uzattida uzatti cektide cekti ozlem hanim kapatalim ben sadece bunu soyledim tercihim bu sekildedir dedim dedi ama okan bayulgen dvam ederek oy mu raytingmi toplamaya calisti anlayamadim herhalde secim programi yaparak kendini politikaci gormeye basladi sayin okan bayulgen

yani velhasil yanlisti kardesim sen oyle dusunmek isteyebilirsin ama ben ak partili olarak diil genel bir goz olarak bakiyorum yanlisti

ayni sekilde berhan simsegede berhan deseydi vede berhan bey bundan rahatsizlik duydugunu tercihim sayin simsek demeniz olur diye cevap verseydi ve okan beyde buna ayni ters uslubu kullansaydi yine ayni tavri takinirdim yine yanlis yine yanlis okan bey derdim

anladinmi arkadasim

not:baska yerlrde yazdiginiz yazilarida goruyorum okuyorum ancak sizin ne maksatla bu platformda oldugunuzu pek anlayamadim arkadasim
herzamanheryerde isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla