Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-15-2010, 01:48   #57
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Hasan ERBEK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne alaka?.Istediginiz yeri yapistirmayin.Cumlenin devamini yazin.Ne diyor Cenevre sözleşmesine göre hareket ettik, açık deniz olduğu için bölge İsrail’in egemenliği altında değil.

Yani demek oluyorki '' Israil ben geliyorum.Ya uluslararasi hukuka gore beni engellemezsin,sonra haberim yok deme yada Uluslararasi hukukun geregi gecer girerim.
Ki uluslararasi bir suda cereyan eden bir olay o apayri bir konu.Ayrica Lanet konusunda hemfikirim
Cümlenin devamını es geçmedim. İsrail'in haksızlığını yorumumda söyledim. İsrail'in, Mavi Marmara gemisine uluslararası sularda alçakça saldırdığını vurguladım. İlk cümledeki İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım'ın "Biz İsrail'e başvurduk ve bizi hep oyaladı İsrail." sözleriyle İHH da İsrail'den izin almanın doğru bir hareket olduğunu kabul etmiş oluyor. Bülent Yıldırım'ın bu sözüne yer vererek siz de İsrail'den izin almanın doğru bir hareket olduğunu kabul etmiş oluyorsunuz.

İsrail uluslararası hukuka göre ağır suç işlemiştir. İsrail'in, Mavi Marmara gemisinde yapmış olduğu katliam devlet terörüdür, eşkiyalıktır. Türkiye Cumhuriyeti, başta Dışişleri Bakanı olmak üzere diğer devlet yetkilileriyle birlikte yapacağı diplomatik girişimlerle uluslararası platformlarda hakkımızı arayacaktır.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla