Büyüklerimizden duyduğuma göre sanırım Kuran'da müslümanların yahudileri keseceği saldıracağı yazılıymış. Hatta ağaçlar bile müslümanlara yardım edecekmiş bu konuda (inşaallah) Bu zamanda böyle birşey olması için demekki;
- israil daha korkunç feci katliamlar yapacak..yapacakki ondan sonra sabırlar taşacak ve saldıracağız demekki..daha sabrımız taştı ama topyekün israile gidecek kadar dolu değiliz..demek israil dolduracak kadar kimbilir ne katliamlar yapacak
- gene bir büyüğümden duyduğuma göre bazı yardım kuruluşları nerede olursa olsun rahatça girebiliyor ve yardımı ulaştırabiliyormuş, savaşlarda bile..mesela Kızılay'da bunların içindeymiş..ama İHH böyle onaylı anlaşmalı bir yardım kuruluşu değilmiş..o yüzden rahat bırakılmayabilir. Kızılay'a yardımları verselerde Kızılay götürse daha isabetli olmazmı

veya başka bir dünya çapında anlaşmalı onaylı bir yardım kuruluşu götürse ?
- bende yardımı götürecek gemide yer almayı çok şiddetle istiyorum..israilin i'sini gördüğüm an kendimi kaybederim sonra neler olur Allah kerim...eminim buradaki çoğu kişi içinde böyledir.