Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-20-2010, 22:55   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
2 farklı açıdan eleştirmek yapmak mümkün anca.

1.si acısından dolayı böyle davranıyor. Hoş karşılanır elbet bu durum.
2.si Nusret üstadın dediği gibi toprağa verilmeden siyaset yapmak ki bu en fenası.

Benim anlamadığım olay şu ''bende varım,ağlamıcam,güldürmücem,gelsinler benide alsınlar,benide askere yollasınlar,akan kan bayrak için'' vs. vs. söylemlerin ardından çıkıp teröristlerin göbek atmasına vesile olacak bu söylemleri dile getirmelerine acayip bozuluyorum kahroluyorum,bu kadar çelişkili ve ahmakça bir davranış sergilenemez.Şuan terörün kan akıtmasınınsebebi zaten düzeni,birlik ve beraberliği bozmaya yönelikken sen çıkıp hakaret edersen,istersen ölene kadar TSK da görev yap ülke adına bir çivi dahi çakmış sayılmazsın cahilim.

Boş milliyetçilikle istediğin kadar terörist öldür,istediğin kadar tvlerde hakaret et,ülke adına ne fayda ?
Başbakanın oğlu çıkmış çıkmamış ülke mi kurtulcak ? Nedense paşaları eleştirmekten korkar bu zihniyet.Paşaların çocuklarını sorsunlar,Osmanlı döneminde yaşamıyoruz,paşa içi boş söylem şuan,kelle koltukta gezmezler.

Söz ettiği dağlarda bende bulundum,kendisi gitmemiş ki kolaycana konuşabiliyor.Saygı duymam böylelerine.
Başlarısağolsun der geçerim.