Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-20-2010, 23:55   #114
Kullanıcı Adı
Mavera
ben sakinim evet ben partimi, hükümetimi ve basbakanimi savunurum ama hakli oldugu davada..
sizin alim mi, cahil mi oldugunuzu bilemiyorum ama niyetinizde buram buram artniyetin koktugunu söyleyebilirim..
gerci farketmezde sizlerde savundugunuz partiyi, davayi her platformda savunmak durumundasiniz..
buyrun size agd nin düzenledigi bir mitingden bir kesit, israil mitinginde basbakani elestirecek kadar acizlesmek ne anlama geliyor buyrun siz söyleyin..
ama sizler körü körüne, bagnazca bir partiyi savundugunuz icin bizler ne desek bos hocam
İsrail'e tepki mitinginde Başbakan Erdoğan eleştirilince AK Parti Milletvekili tepki gösterdi

Balıkesir'de bazı sivil toplum kuruluşlarının İsrail askerlerinin Filistin halkına insani yardım taşıyan gemilere saldırmasını protesto mitinginde, Anadolu Gençlik Derneği Üyesi Ersin Güçlü, hükümet ve Başbakan Erdoğan'a yönelik eleştirilerde bulunması mitinge katılan AK Parti Balıkesir Milletvekili Ayşe Akbaş ve diğer partililerin tepkisine neden oldu.

Somali açıklarında korsanların ticari gemilere saldırısına karşı donanma gücünü görevlendiren Türkiye devletinin İsrail korsanlığı karşısında demeçle, beyanatla, kınama mesajı ile yetinmesi açık bir tutarsızlık olacaktır." dedi.
aa
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla