Alıntı:
Galevera Nickli Üyeden Alıntı
yok yok abi sen cidden okudugunu anlayamiyormussun 
|
Ya allah aşkına bu ne yahu?
Alıntı:
rizzelli Nickli Üyeden Alıntı
pkkyı lanetleyen saadetin bir tane mitingini örnek gösterir misiniz?
|
saadet pkkyı lanetleyin mitign yapmadı diyen ne deyim ben?
Sen okuduğunu anlıyor musun:
peki buyrun oku bakalım:
Alıntı:
TERÖRE LANET MİTİNGİ YAPILDI
Başta CHP, MHP ve Anamur Belediyesi olmak üzere AKP ve KESK dışındaki siyasi partiler, kurum ve kuruluşlar, meslek odaları ve sivil toplum örgütlerinden Bozyazı Belediyesi, Baro, Anamur Meslek Yüksek Okulu, DP, DSP, Saadet Partisi, İşçi Partisi, ANAP, Genç Parti, Ören Belediyesi, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ziraat Odası, Ziraat Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Makine Mühendisleri Odası, Tabip Odası, Eczacılar Odası, Kızılay, THK, Şöförler Odası, Serbest Muhasebeciler Odası, Kamu-Sen, Türkav, Eğitim-İş, Atatürkçü Düşünce Derneği, Ülkü Ocakları, Anamur Kültür Derneği, Turizm Derneği, Ulusal Eğitim Derneği, Komisyoncular Derneği, Güssiad, Anasiad, Muz-Der, Emekli Astsubaylar Derneği, Dikyader, Açed, Çağdaş Kent Platformu, Anamur Belediyespor, Antisk, Tekvando Klübü, Avcılar Derneği, Yerel Basın Temsilcileri mitingi ortak olarak düzenledi
|
http://www.mezitligazetesi.com/Mersi...i-yapildi.html
okudun mu?
Anladın mı?
teröre lanet mitingi yapımış, saadet de katılmış.
AKP ve KESK dışında!!!
Ne anladın?
Allah aşkına yapmayın böyle.
Saadet pkkyı lanet mitingi yapmadı demek neyi ima etmektir?
Ben okuduğumu anlıyorum da sizler acaba yazdıklarınızı anlayarak mı yazıyorsunuz, yoksa sırf siyaset olsun diye mi yazıyorsunuz?
Saadet pkkyı lanet mitingi yapmadı, yapmıyor demenin bugünlerde hükümete AL AÇILIMI BAŞINA ÇAL diyenlerden ne farkı var?
Şehitleri istismar edenlerden bıkmıştık şimdi de burda mı başladı yoksa?