Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-21-2010, 01:30   #8
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
Galevera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abicim gec oldu sen istersen git istirihat et baksana ne okudugunu anliyorsun nede anladigini ifade edebiliyorsun ..
ben diyorum ki hükümet icra makami neden miting yapsin ki hükümet tedbir alarak zaten icraat yapiyor ki acilim projeside terörü bitirmek icin atilmis bir adimdir ve pkk,dtp, mhp gibilerde bu süreci sabote etmeye calisiyor..
ama bak konunun basindada dedim cikarlar birlesince nasil tkp yle, ip le ortak hareket edebiliyorsunuz tkp yle üc fark sayamadin ama ip le sayarsin herhalde!..
galevera:

Tadını kaçırıyorsun farkında mısın?

ayıp ediyorsun.

Bunalınca uslubunu niye bozuyorsun?

ne demek git yat, okuduğunu anlamıyorsun felan?

Bu şekilde devam edeceksin ben yokum.

Bir dedin iki dedin ses etmedim, ama aynı şeyi tekrar tekrar yazınca ayıp ediyorsun.

karşında salak mı var? aptal mı var?

Hükümet icraat makamı niye miting yapsın diyorsun iyi güzel de ben de sana bak miting yapıyor, toki açılışı deyip yapıyor israile saydırıyor diyorum.

Bunlar miting değil mi diyorum?

bunları yazmak aptallıksa evet ben aptalım!

Sen aptallarla sohbet etme!

sen kendine kendin gibi birilerini bul!

iki de bir tkp ile fark deyip duruyorsun, bunu sorman bile ayıptır!

dinsiz bir parti ile saadetin arasında 3 tane fark bulamıyorsan bu senin ayıbındır!

Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben hükümete söz söylensin yada söylenmesin demiyorum...
söyleyeceksen bunu iki yüzlülükle yapmayacaksın...
filistine destek mitingi adı altında akpartiye lanet mitingi yapmayacaksın...
hee yaptın mı yüzde 5 i alıp oturacaksın...

filistine destek mitinginde filistin ile ilgili olarak hükümet eleştiriliyor, tuhaf olan ne?

Filistine destek mitinginde niye memura az zam yaptılar deseler haklısınız, ama yapılan eleştiriler filistin olayı ile ilgili.

İkiyüzlülük neresinde?
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla