Alıntı:
Olası Savaş durumunda İranın İsraile nükleer saldırıda bulunacagı aşikardır..
|
İsrail'in İran'a şeklinde düşünebiliriz... İran devleti Nükleer silah elimizde olsa dahi Dini Kurallara göre Kullanamayız açıklamasının yanında ''Abd gibi Atom Bombası atmayız'' açıklaması yapmıştı !
Alıntı:
olası savaş amerika içinde de büyük dağılmalar çıkarır.. amerikanın Müslüman kesimi azımsanamaz.. her ne kadar siyonistler yönetse de amerikayı müslüman lobisi de az degil..
|
Elbette Abd içlerinde çok fazla karışır... Sadece Müslüman Lobileri değil Şeytanilere karşı olan Güçlü gruplarda mevcut...
Alıntı:
amerikada bi iç savaş çıkma ihtimali yok ancak büyük çatlaklar olacagı kriz sonrası bazı ilişkilerin gerilip kopacagını tahmin ediyorum..
|
İsrail'i koruduğu sürece sorun yok ! İsrail'i Korumaz Karşısına alırsa o zaman İlluminati İç savaş çıkartır ! Obama ilk geldiğinde İlluminati Obama'yı kendi yolunda olması ile uyardı ki getiren de kendisidir...
Alıntı:
Amerika'ya Sırt çevirmemiz imkansız ancak İsraille karşı karşıya gelmemiz sürpriz degil..
|
Aynen katılıyorum... Lakin ufak ekleme yapayım : Türkiye sadece Hakkı Haykırıyor ! Başka yapabileceği bir şey yok ! Keşke olsa ama Maalesef Andlaşma ve Tehditlerle Köşeye sıkışmış durumdadır... Başbakan çok sağlam ! Bunlara rağmen safını belli ediyor ! Türkiye'ye İran ile savaşta Abd-İsrail safında olunması Teklifi yapıldı !
Alıntı:
eger İsrail Silinirse nükleer silahla o zaman yeniden soguk savaş süreci başlar Amerika Tetikte bekleyen Kore çin rusya karşısında suan savaşa hazır degil.. olası bir dunya savasına uzagız..
|
Dünya Savaşı Tüm Ülkelerin Savaşa Doğrudan katılması şeklinde değildir... Ülkelerin Çeşitli Şekilde Nufüzu'da dahildir savaşa...
İsrail Silinmez... Lakin Kudüs Fethedilir sanıyorum... Ama Karşısında Sadece İran yok ! Halklar Var ! Bunun Yolunu arıyorlar İran'ı Yalnız bırakmaları hatta ''Şeytan'' Yapmanın yollarını arıyorlar ! Bunu Erdoğan Bozdu ! Ondan kızgınlar !
</STRONG>
Alıntı:
İran müdahale olursa düşünmeden israil'e dalar.. amerika israil tarafına geçer israil agır darbeler alır.. soguk savaş yeniden başlar (: benim tahminlerim bu yönde..
|
Benim acizane Tahminim Rusya-Çin-Abd-İsrail çoktan Andlaştı ! Şartlar Hazırlanıyor ! Asıl Hedef Pakistan ve Afganistan !!!