Konu
:
Taş atan çocuklar yasası kabul edildi
Tekil Mesaj gösterimi
06-22-2010, 21:01
#
5
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Hüdaverdi
Nickli Üyeden Alıntı
Güzel mi değil mi bilinmez.Hayırlı olacağına inanıyorum ama bana göre taş atan çocuklar değilde onların ailelerine ağır fatura kesilmeli.
Ayrıca kişinin yaşına ve saldırış durumuna göre ceza kesilmeli,taş atana ayrı,molotof atana ayrı,ergenliğine girenle girmeyene ayrı cezalar verilmeli.Dünkü enik panzerin önüne çıkmaya cesaret edebiliyorsa,aslında aldıkları ceza onlar için hiç bir şey demektir.Ama içeride de daha militanca düşüncelere sahip olabilirler.
Ailelere kesin ceza verilmeli,para veya hapisten ziyade sürgün cezası uygulanabilir.
Kısırlaştırmada.Doğurup sahip çıkamıyorlarsa bu yapılmalı bence..
Kısmen haklısın.Fakat aile diyorsun da oda kısmen yanlış.Tv gösterdi kadın polislere alın bunu da götürün diye oğlunu gösterip oğluna kızıyordu.Çocuk bu sonuçta okula gidiyor dışarı çıkıyor evde durmuyor ya.Veriyorlar bir kaç kuruş çocuğun ailesinde zaten maddi durum yok çocukta iki üç kuruş için neyi yap desen tamam diyor.Bu konu öyle ailelere ceza kesilsin böyle olsun böyle yapılsın olaylarından çok daha büyük bir temel sorun.Eğitim işsizlik vs. gibi bir çok sorun temel sebebi.Yoksa 10 yaşındaki 14 yaşında ki çocuğun siyaseti ne olabilir ki.
El Emin
Açık Profil bilgileri
El Emin nickli üyeye özel mesaj gönderin
El Emin - Daha fazla Mesajını bul