Konu
:
Taş atan çocuklar yasası kabul edildi
Tekil Mesaj gösterimi
06-22-2010, 22:07
#
13
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Hüdaverdi
Nickli Üyeden Alıntı
Anladım anladım gözünün çapağını balıklara yem ettiğim.Ama sende beni anlamadın.Aile devlete güvenmese dahi en azından bu tür tehlikeli olaylardan ufak bedenleri uzak tutabilirler demek istiyorum.O bölgelerde ailelerin,büyüklerin sözü geçerli değil midir ? Öyleyse,en azından bu tür kötü olaylardan uzak tutabilirler.Çıksın kendileri atsın büyük beden olarak.
Günahlarım çok birde üzerime balıkların günahını atıyorsun olmadı şimdi.
Ya ben aileler tamamen etkisizdir demiyorum müebbeti hak eden bir çok aile var.Fakat ben burada yaşıyorum yüzlerce tanıdığım onlarca arkadaşım var hayatlarına giriyorum bazı şeyleri görüyorum.Artık günümüzde aileler günümüz aile yapısında 0 etki denecek kadar az etkiye sahip bir aile yapısına geldik.Basın,Tv, Çevre daha bir çok etken ile saldırıyorlar.Emin ol bu konuda elinden geleni yapıpta çocuklarını avucunun içinde tutamayanlar var.Bizim yapmamız gereken öyle herşeyi basite indirgeyip tek kelimede bitirmemek.Kısmende olsa onların zaviyelerinden hayata bakmamız gerekiyor.Güzel temele sahip aileler evlatlarını bu konuda yetiştirebiliyorlar gerisi az görülen durumlar.
El Emin
Açık Profil bilgileri
El Emin nickli üyeye özel mesaj gönderin
El Emin - Daha fazla Mesajını bul