Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-23-2010, 20:00   #1
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
Ben acizane Çocukların bulunduğu alanda yapılmasını tasvip etmediğim halde !!! Şu kadarını belirteyim Tiyatro baskınında da Koca Koca Adamları rehin aldılar ! Amaç sadece Dünyaya Duyurmaktı ! Ne yaptılar biliyor musunuz Gaz Bombalarıyla girdiler içeri !!! Çocukların olduğu mekana bu şekilde giremezler diye düşündüler ama Onlarda Tahmin edemezdi ! Ama Bunları siz hiç duydunuz mu
hepsini duyduk..sadece tiyatro binası da değil hastane de bastılar..zaten bu baskınlardan sonra varolan az desteği de kaybettiler..yanlızlaştılar..rusların oyununa geldiler belki..
bak video yukarıda el kadar sabiler..su şişelerine saldırıyorlar üstleri başları kan içinde..
Rusların operasyon yapmasına mı şaşırıyorsunuz? ben onu anlamadım..ne zamann pazarlık etti ki bu adamlar?..şukadar rehine ölmüş pek umurlarında mı? ruslar öyle diye bizler de böyle mi olalım..yanlıştı hocam yanlış..aması fakat'ı olmaz..
çeçen dramını rus zulmünü dünyaya duyurucam diye bunlar yapılmaz..
duyursan ne olur?
Hangi dünya? gazze dramını şimdi israilde tümdünyaya duyurduk
Birşey mi değişecek sanıuyorsunuz?
Akılcı politikalar ile geleceği kurmalı yoksa daha fazla çeçenin ölmesinden başka bir işe yaramaz..iyi yada kötü orada bir çeçen otoritesi var artık..önce çeçen halkını ihya etsinler..bağımsızlık Rabbin dilemesi ile hayırlısı ise gerçekleşir

manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder